Svijet

Matthews na testu negativan na COVID-19 nakon napuštanja Giro d'Italia

Michael Matthews ponovio je test na COVID-19 jedan dan nakon pozitivnog testiranja i povlačenja iz Giro d’Italia da bi mu se sada nalaz vratio kao negativan.

Australijski vozač napustio je utrku prije početka 10. etape, nakon što je bio među brojnim vozačima i pomoćnim osobljem koji su testirani pozitivno na prvom danu odmora.
 


Pet timova pogođeno je slučajevima COVID-19 prvog dana odmora na utrci Giro d’Italia, a dvije ekipe su se povukle s ovog velikog Toura 12 dana prije cilja u Milanu. Jos van Emden iz Jumbo-Visme kritizirao je organizaciju, rekavši da organizacija nije bila na zadovoljavajućoj razini.

"Neki dan smo bili tamo s četiri ili pet timova ... ali u tom hotelu u kojem smo bili, bila je neutralna služba, policija na motorima, bili su tu samo normalni ljudi, koji nisu sportaši i svi su jeli iz istog bifea, za što mislim da je velika pogreška", rekao je Van Emden.

"Čuo sam s kolegom iz tima Quick Step koji je kazao da su imali potpuno iste uvijete. Ovaj momak mi je poslao video iz njihove blagovaonice, a tu je također bio i tim Mitchelton-Scott ... za mene nema sumnje da je to mjesto gdje je Simon Yates dobio virus".

Michael Matthews u narednim danima uraditi će još jedan PCR test.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.