Svijet

Vuelta a San Juan otkazana zbog COVID-19 ograničenja

Utrka "Vuelta a San Juan" ove se godine neće održati obbjavili su organizatori u priopćenju za medije.

Argentinska etapna utrka trebala se održati od 24. do 31. siječnja/januara, ali zbog korona krize koja je pogodila Argentinu, otkazano je izdanje za 2021. godinu.
 


Ranije se sugeriralo kako će se "Vuelta a San Juan" održati, ali bez zvučnih Europskih ekipa. Taj plan također je otkazan i donesena je odluka da se ove godine "Vuelta a San Juan" uopće neće održati. Napomenimo, prošle sezone ukupnu pobjedu u ovoj Argentinskoj provinciji odnio je Remco Evenepoel.

Guverner provincije San Juan na konferenciji za medije donio je loše vijesti. "Odlučili smo otkazati 39. izdanje utrke Vuelte a San Juan", rekao je Sergio Unac. “To znači da neće biti ni izdanja s nacionalnim ili provincijskim timovima. Nadajmo se da ćemo sljedeće godine imati normalan život i opet moći organizirati sportske događaje".

Utrka "Vuelta a San Juan" trebala je na početku ove godine uključivati imena poput Chrisa Froomea, Petera Sagana, Joaoa Almeide, Elia Vivianija i Filippa Ganne.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.