Svijet

Specialized se uključuje u nogomet sponzorirajući RCD Mallorca momčad

Biciklistički brend koji sponzorira nogometnu momčad!? Bilo je ovo jako teško za predvidjeti, ali to se zapravo i dogodilo.

Specialized je upravo objavio da će biti službeni sponzor RCD Mallorce momčadi sve do 2023 godine. Sadašnji čelnik Španjolske druge divizije nosit će Specialized amblem na prvom timu nogometne ekipe.
 

Iako se mnogi od nas još uvijek bore kako bi razumjeli vezu između nogometa i biciklizma na sponzorskoj razini, ovo bi mogao biti sjajan potez. Zapravo Mallorca je jedno od europskih "par excellence" biciklističkih odredišta i ovaj bi ugovor mogao biti prilika za približavanje biciklizma mnogo široj publici.

"Suočeni smo s inovativnim sporazumom, zajednicom između dva sporta, dvije kulture i životna stila koji mogu biti savršeno kompatibilni, posebno na Mallorci: biciklizam i nogomet", rekao je Alfonso Díaz, izvršni direktor kluba. "Ovaj sporazum rezultat je strategije brenda na kojoj smo kao klub radili mjesecima i koja bi trebala označiti naš putokaz jer želimo biti partner vodećim i inovativnim brendovima s kojima možemo dijeliti vrijednosti".
 


Sa svoje strane, generalni direktor Specialized Iberia, Alberto Crespo, dodao je: "Ovo je prvi put da radimo ovako nešto i mislimo da je RCD Mallorca jedini klub s kojim je ovo moglo biti moguće jer okuplja mnoge zajedničke vrijednosti u vrijeme kada će nam zasigurno pomoći da biciklizam dovedemo do šire i raznovrsnije publike. Mallorca predstavlja "meeting point" ili mjesto okupljanja mnogih biciklista i glasi za jedno doista spektakularno biciklističko odredište".

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.