Svijet

Policija uhvatila sumnjivca koji je provalio u kuću Marka Cavendisha

Policija je uhvatila muškarca koji je osumnječen za pljačku nakon što je prošlog mjeseca provalio u dom sprinterske zvijezde Marka Cavendisha.

BBC je izvijestio da je Romario Henry (30) iz Lewishama u Londonu uhićen u subotu i da će se suočiti s dvije točke optužbe za pljačku na Magistratskom sudu u Colchesteru.
 


Dvojica 27-godišnjaka, jedan iz Kenta i jedan iz južnog Londona, također su uhićeni prošlog tjedna kao supočinitelji, izvijestio je BBC.

Cavendish je podijelio vijest o provali ranije ovog mjeseca na svojim društvenim mrežama, rekavši da je napadnut u svom domu i da su mu prijetili supruzi i djeci, dodajući da su oduzeti kovčeg i dva ručna sata velike sentimentalne vrijednosti.
 


"Siguran da ćete razumjeti, kako je ovaj incident ostavio našu obitelj izuzetno uznemirenom - ne samo mene i Petu, već i našu djecu, koja su se bojala za svoje živote i sada se borimo s posljedicama", rekao je Cavendish. "Nitko ne bi trebao doživjeti takvu vrstu nasilja i prijetnji upućenih nama, a kamoli da se ovo događa u obiteljskoj kući - mjestu gdje bi se svi trebali osjećati sigurno".

Do provale je došlo samo nekoliko dana nakon što je Cavendish doživio nesreću i pad pri velikoj brzini na utrci Six Days of Gent koja se održala krajem studenog/novembra.

Cavendish je također nedavno potpisao ugovor da ostaje s Belgijskim timom Quick-Step-Alpha Vinyl u 2022. sezoni. 
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.