Svijet

Kyle Strait podijelio video brutalnog pada na Rampage-u

Kada je Kyle Strait doživio težak pad na treningu u četvrtak na Red Bull Rampageu, to je bio pravi šok.

Rampage je očito rizičan i potencijalno opasan događaj, a biciklisti bivaju ozlijeđeni gotovo svake godine. Ali, Kyle Strait je sve do četvrtka bio iznimka. Američki freerider startao je u svakom finalu Red Bull Rampagea od osnutka događaja 2001. godine. To je pravi niz.
 


Strait je nakon pada helikopterom prebačen u obližnju bolnicu gdje je operiran zbog nestabilnog kralješka T6. Izvješća govore da je operacija bila uspješna i da je na putu oporavka. To je još uvijek dug put, svakako. Ali svakako lijepo je čuti da će biti dobro.

Dakle, što se dogodilo u Utahu i što je dovelo do nesreće? Strait, uz pomoć snimatelja (i sam sjajni biciklist), Luce Comettija, daje uvid u "Kako je završilo", web-seriju koju je par snimao o Straitovoj Rampage vožnji 2022. Čini se da postoji nekoliko čimbenika, poput izgradnje staze koja je završena kasnije od planiranog.

I da, postoji video pada, koji doista izgleda brutalno kao što ste vjerovatno i zamišljali. Sve je snimljeno u video prilogu serije "Kako je završilo".

 

 

Što Kyle Strait kaže o svom skraćenom Red Bull Rampageu?

"Nažalost, ovako je Rampage završio za mene. Super sam tužan što sam propustio svoje prvo Rampage finale od 2001godine, ali sam zahvalan što već mogu ustati i hodati. Obavijestit ćemo vas o tome kako ide oporavak u nadolazećim tjednima".

Hvala sponzorima naše serije:

Stans No Tubes, SDG Components and Kenda Tires

Dodatna snimka: Red Bull Bike
Uvodna animacija: Taj Mihelich
Film i montaža: Luca Cometti
 

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.