BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedjelja, 23 Siječanj 2022 21:11

Bicikl koji je osvojio prvi Tour de France

Bilo je to 1903 godine. Svijet je bio vrlo drugačiji od današnjeg. Automobili (i moderni bicikli) bili su izumljeni prije 20 godina, a radio kao takav nije postojao još tri naredne godine.

Nedjelja, 23 Siječanj 2022 20:01

Vežite se u nove S-Works 7 cipele

Vezice su se značajno vratile na tržište biciklističkih cipela kod nekih vrhunskih brendova, barem kod Specializeda koji u posljednje vrijeme uključuje vezice u sve veći broj modela svoje obuće.

Kada temperatura padne, jako je bitno da vam ekstremiteti budu topli i suhi tijekom vožnje, stoga smatramo kako je dobar par termo rukavica obavezan u garderobi svakog bicikliste tijekom cijele godine.

Petak, 14 Siječanj 2022 09:09

Čemu se radujemo u 2022. sezoni?

Sezona utrka u 2022. uskoro počinje. Većina biciklista nalazi se na timskim trening kampovima i daju sve od sebe da ostanu zdravi i bez COVID-19 posljedica.

Četvrtak, 13 Siječanj 2022 09:23

Testirali smo: Specialized Merino LS Baselayer

Base layer ili osnovni slojevi odjeće su poput donjeg rublja – svi se čine konceptualno istima dok ih ne probate i uvidite koliku razliku mogu činiti ove stvari.

Stranica 1 od 87

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.