Konjuh Adventure - feel the nature

68646064_1461390400666539_8756179032132812800_n
Kategorija
Biciklijada
Datum
31.08.2019. 09:00 - 17:00
Lokacija
Konjuh - Konjuh
Bosna i Hercegovina

Ove godine po treci puta BK Živinice organizuje događaj "Konjuh Adventure - feel the nature" koji je pokazao odlične rezultate i ogroman potencijal kada su u pitanju događaji ovakve vrste.

Jedinstven po mnogo čemu, ovaj događaj će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja i želje kada su u pitanju avanturizam, brdski biciklizam, priroda, kampovanje ...

Kroz dva dana provedena u prelijepom ambijentu Zaštićenog pejzaža Konjuh, kampovanje na Paučkom jezeru, vožnja kroz predjele od kojih vam zaista zastaje dah, Zidine, Zelemboj, Vrh Konjuha, Paučko jezero, Djevojačka pećina, Sarina korita ... nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Učesće je potpuno besplatno!!! Prijave su do Srijede; 29.8.2019 godine.

Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost. Biciklistički klub Živinice ni u kojem slučaju na preuzima bilo kakvu odgovornost osim u slučaju da obezbjedi vodiče na turi kao i drugu potrebnu logistiku.

Prevoz ličnih stvari (šatora, vreća za spavanje i sl.) od Zlace do Paučkog jezera i nazad je obezbjeđen od strane organizatora.

Zajednička večera i doručak u kampu na Paučkom jezeru je također osiguran od strane organizatora. Također organizator je obezbijedio
šatore, ali učesnici mogu da koriste i svoje lične šatore .

Kad je sve ovako lijepo organizovano ko onda ne bi došao i uživao u ljepotama Konjuha te ga istražio na jedan potpuno drugi način ?

Za sve dodatne informacije organizatori vam stoje na raspolaganju i vrlo rado će odgovoriti na svako vaše pitanje.

Značaj i težinu ovog projekta su prepoznali: Grad Živinice na čelu sa gradonačelnikom Samirom Kamenjakovićem i italijanska organizacija CISP sa sjedištem u Tuzli koja kroz trogodišnji projekat BioSvi radi na istraživanju biodiverziteta u području ZP Konjuh kao i razvoju kompletne turističke ponude u istom.

Medijski partneri su BikeMagazin, Televizija Živinice, RtvTK.

Start je u 9 sati u 31.1 na Zlaci, a završavamo idući dan oko 15 sati. Link za prijavu će biti postavljen na stranici kao i u komentaru događaja ?

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3QARfjrK1FlDzdZ-m6ckpm8Rf7DbqAOUuQAQxT28GV3sWag/viewform

 
 

Vrijeme i datum

  • Od 31.08.2019. 09:00 za 1.09.2019. 17:00
    Subota & Nedjelja

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.