Granfondo Pag (Cycling On The Moon)

video-event-gf-bike-info
Kategorija
Utrka
Datum
28.09.2019. 09:45 - 17:00
Lokacija
Otok Pag (Novalja) - Trg Brišćić 1, 53291
Novalja, Hrvatska
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rezervirajte datum 28.09.2019. za 1. Međunarodni Biciklistički Maraton "GRANFONDO PAG - Cycling on the Moon" (90km), te rekreativnu utrku "MINI GRANFONDO" (40km) i provezite se nestvarnim, mjesečevim krajolikom otoka Paga.

ŠTO JE GRANFONDO?
Ukratko - ono što je MARATON za trkače, IRONMAN za triatlonce, to je GRANFONDO za bicikliste (cestovne). Natjecatelji u vodećoj grupi se bore za pobjedu, oni u sredini da ostvare što bolje personalno vrijeme, a biciklisti na začelju prvenstveno sa izazovom završetka ovako zahtjevne utrke (ponekad i da izbjegnu "cut off time"). Prije nego utrkivanje sa drugim biciklistima Granfondo je borba sa samim sobom, a sama uspješno odvožena dužina staze (100-tinjak km) najveća nagrada.

PRIJAVE ZA UTRKU
RASPIS UTRKE
 

 

 

 
 

Vrijeme i datum

  • 28.09.2019. 09:45 - 17:00

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.