BikeMagazin November Cycling Challenge

BM-Rolla
Kategorija
Ostalo
Datum
10.11.2020. 00:00 - 23:00
Lokacija
Worldwide
Telefon
+38763400260
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Začinite svoju motivaciju za biciklizmom prihvaćajući jedan od naših virtualnih izazova. Svaki mjesec vaša BikeMagazin ekipa vas vodi u novi izazov, a za početak vaš "BikeMagazin November Cycling Challenge" odnosno izazov bit će vožnja najvećeg broja kilometara. Svakog mjeseca izazov će se obnavljati, a naša želja je da ostanete aktivni tijekom zime i nastavite s bicikliranjem. Naravno, mi ćemo Vaš trud i nagraditi! Kako vam za početak zvuče novčane nagrade?! ?

Preuzmite naše omiljene Rolla fitnes aplikacije (Rolla One, Rolla World i Rolla Cast) koje su besplatne i dostupne na PlayStore i AppStore trgovinama, te na linku, i registrirajte se za naše mjesečne izazove.

O APLIKACIJAMA:

Aplikacije Rolla - stvorene da vaše fitness ciljeve podignu na bolju razinu. Dovoljno je reći kako je ovo prva "domaća" (EX-YU) fitness aplikacija koja ima ozbiljne namjere da se uključi u živote svih sportaša i postane dio vaše trening svakodnevnice. Vježbajte u lijepo dizajniranom virtualnom svijetu, poboljšajte razinu svojih aktivnosti trčanjem i vožnjom bicikla u zatvorenom, nadgledajte svoje zdravlje i natječite se s ostalim korisnicima.

Rolla One - mobilna aplikacija koja prati vaše dnevne fitness podatke i pruža vam uvide u vaše aktivnosti i zdravlje. Rolla One aplikaciju možete koristiti kao brojač koraka, imati dublji uvid u dnevne aktivnosti ili stvarati i sudjelovati u raznim izazovima. U ovom slučaju aplikacija će vam služiti da pratite svoje performanse u našim mjesečnim BikeMagazin izazovima. Nadamo se da će vas to motivirati na zdraviji život.

Više o aplikaciji Rolla Ona možete saznati ovdje: https://www.rolla.app/one 

*Napomena: Rolla One trenutno nije dostupan za iOS operativni sustav.

Rolla World - društvena fitness aplikacija za trčanje i bicikliranje koju, naravno, koristite u sigurnosti svog doma, a koja svojim korisnicima omogućuje vježbanje i natjecanje u virtualnom svijetu. Istražite 3D rute različitih duljina i razina dok trčite u zatvorenom ili vozite bicikl kroz urbane i ruralne krajolike. To možete učiniti sa svojim pametnim telefonom i trenažerom za bicikl ili trakom za trčanje (ili jednostavno trčati na mjestu). Prenesite svoju tjelesnu aktivnost, postignite svoje kondicijske ciljeve i zabavite se u našem virtualnom svijetu.

Više o aplikaciji Rolla World možete saznati ovdje: https://www.rolla.app/world

Rolla Cast - Uživajte u svojim vježbama na velikim ekranima! Rolla Cast je aplikacija koja vašu Rolla World vježbu s vašeg mobilnog uređaja donosi na veće zaslone poput prijenosnih računala i televizora. Na taj način možete uživati u svom iskustvu vožnje bicikla/trčanja u zatvorenom na većem zaslonu s izvrsnom rezolucijom. Da bismo pružili bolju fitness atmosferu, omogućili smo da do četiri osobe mogu istodobno započeti svoje vježbe koristeći Rolla Cast na istom zaslonu. To znači da se možete natjecati s obitelji ili prijateljima i gledati vaše natjecanje na istom ekranu - podijelit će se na dva, tri ili četiri manja zaslona.

Više o aplikaciji Rolla Cast možete saznati ovdje: https://www.rolla.app/cast

FAQ ili odgovore na često postavljana pitanja možete pronaći ovdje: https://www.rolla.app/support

PRAVILA IGRE:

Sve što je potrebno je da budete i ostanete aktivini, te tako poboljštate vaše zdravstveno stanje i vaše fitness ciljeve, to je naša jedina želja. Skinite aplikaciju, registrirajte se i biciklirajte uživajući u prekrasnom krajoliku i rutama iz udobnosti svog doma. Sve vaše aktivnosti biti će spremljene u Rolla Ona aplikaciji, a mi ćemo najbolje nagrađivati. Za prve tri osobe koje naprave najveći broj kilometara u mjesecu studenom/novembru osigurali smo novčane nagrade. Naravno, kako se broj sudionika bude povećavao i naši izazovi postajali sve popularniji, i naš nagradni fond će se povećavati, kao i broj nagradnih mjesta. U konačnici za prvih 10 najboljih ćemo nastojati da osiguravamo novčane i robne nagrade. O našim nagradnim fondovima ćemo vas informirati u svakom novom izazovu, vaše je samo da vozite, uživate u Rolla svijetu, povećavate vaše fitness ciljeve i ostanete zdravi.

Naravno, za sudjelovnje u "BikeMagazin" izazovima potrebno je da posjedujete bicikl, virtualni/interaktivni trenažer, da ste instalirali Rolla aplikacije i spremni ste za igru.

TRAJANJE/VREMENSKI ROK:

Budući da je ovo testni mjesec i tek startamo s "BikeMagazin November Cycling Challenge" fitness izazovom dužni smo ostaviti 10-tak dana za prijave, tako da u 11. mjesecu krećemo od utoraka; 10.11.2020. i vozimo se do posljednjeg dana u ovom mjesecu, odnosno do ponedeljaka; 30.11.2020. kada ćemo objaviti imena tri prvoplasirane osobe. Izazov se svakog mjeseca obnavlja, a o početku novog izazova ćemo vas informirati 7 dana ranije.

P.S. Izazov u 12. mjesecu će početi 1.12.2020., a završiti 31.12.2020.

NAGRADNI FOND:

Za "BikeMagazin November Cycling Challenge" osigurali smo novčane nagrade za prva tri mjesta:

1. mjesto: 100,00 KM / 50,00 Eura
2. mjesto: 60,00 KM / 30,00 Eura
3. mjesto: 40,00 KM / 20,00 Eura

Prvoplasirani će po dodjeli nagrade podjeliti s nama svoja osobna iskustva tijekom bicikliranja u Rolla svijetu, kao i dati nam preporuke za poboljšanje Rolla aplikacija, a mi se, naravno, obavezujemo da ćemo ih pažljivo saslušati i njihove poruke prenijeti našem razvojnom timu.

MONITORING:

Vaše performanse i pređenu kilometražu možete pratiti u aplikaciji Rolla One, gdje ćemo formirati Challenge ili Izazov za svaki tekući mjesec, a putem kojeg će naš tim na kraju svakog mjeseca odabrati najuspješnije.
Vašu pređenu kilometražu također možete pratiti tijekom aktivnosti na leaderbordu, gdje će se nalaziti poredak svakog sudionika sa pređenom kilometražom.

PRIJAVE:

Za "BikeMagazin November Cycling Challenge" prijavite se putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

BUGOVI:

Kao i sve druge aplikacija, i Rolla aplikacije uključuju mogućnost ponekog bug-a ili greške u sustavu uslijed njene nadogranje, no iskreno vjerujemo i nadamo se kako nećete imati ovakvih iskustava. No, ukoliko budete imali nekih situacija koje smatrate spornim i trebate prijaviti grešku, to možete učiniti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

*Naravno, na isti email se možete obratiti i za sva ostala pitanja vezana za instalaciju aplikacije i fitness izazove.

 

 
 

Vrijeme i datum

  • Od 10.11.2020. 00:00 za 30.11.2020. 23:00
    Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota & Nedjelja
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.