Današnji bicikli uglavnom su napravljeni od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala, no to ipak ne znači kako će trajati vječno. Srećom, postoje jednostavni načini uz koje možete produžiti životni vijek svojeg bicikla.
Svi mi želimo da naša djeca provode više vremena na otvorenom na suncu, budu aktivna i udišu svjež zrak.
Mountain bike ili brdski bicikl namijenjen je robusnoj vožnji po terenu punom neravnina i prepreka poput makadama i šuma.
U zadnje vrijeme svjedoci smo vala poskupljenja svega i svačega a poskupljenje goriva direktno utječe na mnoga druga poskupljenja.
Kada se spuštate niz strmu i tehničku stazu ili prolazite krooz zavojite serpentine u zbijenom pelotonu, posljednja stvar koju svaki vozač želi dovesti u pitanje su njihove kočnice.
Ne želite ostati bez dodatne potpore dok ste na vožnji biciklom? Donosimo nekoliko korisnih savjeta kako da iskoristite maksimum iz baterije vašeg električnog bicikla.
Odmah na početku teksta upozoravamo MTB ekipu kako je ovo članak pisan za ljubitelje onih uskih guma, odnosno za cestovnjake.
Škripanje disk kočnica može pokvariti užitak u vožnji, Bikemagazin vam donosi neke od najboljih savjeta za tiši život na biciklu.
Ovi jesenski dani već pokazuju znakove niskih temperatura. To ne utječe samo na naše svakodnevne aktivnosti već i na naše treninge.
Stranica 1 od 20

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.