Manjak vitamina D povezan je sa svime, od zdravlja kostiju i mišića do emocionalnog blagostanja. Evo kako to nadzirati i kako provjeriti uzimate li ga u dovoljnim količinama.
Ovo je doba godine kada se puno sportaša bavi pitanjem treninga snage. I sa razlogom to čine? Ili možda ne? Treba li dizati velike težine ili male sa većim brojem ponavljajnja? Slobodni utezi ili mašine? A što je s Crossfitom?
BikeMagazin je istražio mlade nade, odnosno neke od mladih vozača koji će sigurno zasjati u nadolazećim godinama i pred kojim je velika karijera u svijetu profesionalnog biciklizma.
Bez obzira želite li poboljšati performanse ili samo trebate odmor od bicikla, trčanje je odlična opcija za vaš trening u vansezonskom razdoblju.
Nakon masovne upotrebe u pro-biciklizmu, Mjerači snage (Powermetri) sve više se koriste među vrsni amaterskim biciklistima koji žele iskoristiti svoje podatke o snazi u svojim trening programima kako bi povećali svoj usnagu
Jeste li ikad čuli da trebate držati noge uzdignute nakon napornog treninga kako biste se maksimalno oporavili? I jeste li to radili?
To je vječita rasprava koja oživi gotovo svake jeseni kako se grijači za noge i dugi bibovi počinju izvlačiti iz stražnje strane ormara.
Premal unos hrane (goriva za vašu energiju), neuspjeh u dopunjavanju energetskih potreba tijela može imati značajan utjecaj na vaše preformanse, rad, pa čak i zdravlje.
Opće je poznato da biciklisti briju noge (i ruke). Ali zašto je to tako? Evo nekoliko čestih razloga zašto bi muškarac uzeo britvicu i skočio u kadu s namjerom da ukloni dlake.
Stranica 1 od 17

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.