Kada se spuštate niz strmu i tehničku stazu ili prolazite krooz zavojite serpentine u zbijenom pelotonu, posljednja stvar koju svaki vozač želi dovesti u pitanje su njihove kočnice.
Ne želite ostati bez dodatne potpore dok ste na vožnji biciklom? Donosimo nekoliko korisnih savjeta kako da iskoristite maksimum iz baterije vašeg električnog bicikla.
Odmah na početku teksta upozoravamo MTB ekipu kako je ovo članak pisan za ljubitelje onih uskih guma, odnosno za cestovnjake.
Škripanje disk kočnica može pokvariti užitak u vožnji, Bikemagazin vam donosi neke od najboljih savjeta za tiši život na biciklu.
Ovi jesenski dani već pokazuju znakove niskih temperatura. To ne utječe samo na naše svakodnevne aktivnosti već i na naše treninge.
Potres mozga može biti zastrašujući. Oni su jedan od nesretnih rizika povezanih s našim sportom. Mogu biti i jako podli.
Postoje neka pitanja koja se čine apsurdnima, ali ona zapravo imaju jako mnogo smisla. Pretpostavljamo kako ste uvijerenja da biciklističkoj kacigi ne ističe rok trajanja, ali ni to nije potpuna istina: biciklistička kaciga ima svoje vrijeme korištenja i neke varijable koje određuju njezino trajanje.
Ovu godinu ćemo pamtiti po mnogo čemu, ali i po velikom BUM-a u biciklizmu gdje smo mogli vidjeti ogroman broj biciklista, kako starih tako i novih kako se bave ovim sportom.
Prijelaz s ljeta na jesen može biti velika šok za bicikliste. Jutarnje vožnje su mračne i hladne, priprema za bicikliranje oduzima više vremena i imate onaj nevoljni osjećaj odlaska na vožnju.
Stranica 1 od 19

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.