Dan nakon što je ekipa Bahrain – Victorious, ranije poznata kao Bahrain – Merida pobjedila na Paris Roubaix, M-Bike Shop trgovine su izašle s viješću da u svoju ponudu dodaju jednog od najvećih proizvođača bicikala i opereme - MERIDA.
Vjerujemo kako ste svi pomalo umorni od loših vijesti koje nas u posljednje vrijeme konstantno okružuju. Mi jesmo! Stoga, odlučili smo još jednom biti glasnik onih pozitivnih vijesti.
Kao jedno od najučinkovitijih i najdjelotvornijih pomagala za treniranje, za koji se moderni biciklista može odlučiti, u vremenima kada je ograničen na treningu u zatvorenom prostoru su trenažeri.
M-Bike Shop je otvorio vrata najvećeg prodajno/izložbenog salona bicikla i ski opreme u Bosni i Hercegovini.
M-Bike Shop trgovina nalazi se u Mostaru na magistralnom putu M-17 (skretanje za Fortic). Cijela ponuda je izložena na 250m2, te privatnim parkingom od 10 mjesta.
Svi mi smo zaljubljenici u biciklizam i velika većina nas obožava svog ljubimca koji nas je uveo u ovaj svijet i uživanja u čarima biciklizma. No, kada nešto zakaže na našem ljubimcu, kome se obraćamo?
Vision Trade d.o.o. (bicikli.ba) je osnovana 2011 godine sa sjedištem u Sarajevu i poslovnicom u Mostaru.
Uz popularnu web stranicu www.bicikla.com, EXTREME SHOP trgovine predstavljaju vrh usluge i stručnosti na području Dalmacije, ali i šire.
U Mostaru je u 23.02.2013. otvarena poslovnica  "Ciklocentra ", definitivno vijest koja je obradovala sve ljubitelje dvotočkaša na područiju Hercegovine.

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.