Početkom godine Giant je najavio novo partnerstvo s Team BikeExchange-Jayco, označavajući povratak profesionalnim cestovnim utrkama na razini UCI WorldTour za vodeću svjetsku biciklističku marku.

Egan Bernal bi trebao biti podvrgnut operaciji nakon nesreće na treningu, a brojni izvori navode da je zadobio prijelom bedrene kosti i koljena, kao i niz drugih ozljeda.

Bilo je to 1903 godine. Svijet je bio vrlo drugačiji od današnjeg. Automobili (i moderni bicikli) bili su izumljeni prije 20 godina, a radio kao takav nije postojao još tri naredne godine.

Vezice su se značajno vratile na tržište biciklističkih cipela kod nekih vrhunskih brendova, barem kod Specializeda koji u posljednje vrijeme uključuje vezice u sve veći broj modela svoje obuće.

Stope cijepljenja unutar pojedinih profesionalnih biciklističkih timova su čak ispod 40 posto, a u nekim timovima cijepljeno je 100 posto osoblja, prema UCI-ju.

TotalEnergies ima velike ambicije za proljetne klasike, kaže menadžer tima Jean-René Bernaudeau.

Garmin International je nedavno objavio svoje globalno fitnes izvješće za Garmin Connect za 2021., koje nudi uvid u aktivnosti milijuna korisnika Garmin pametnih satova diljem svijeta.

SRAM kupio Hammerhead

SRAM je kupio tvrtku za biciklističku tehnologiju Hammerhead, proizvođača cikloračunala Karoo 2.

Nizozemski istraživači kažu da vam vožnja bicikla doslovno pomaže da živite dulje. Ljudi koji bicikliraju u prosjeku žive šest mjeseci dulje od onih koji ne voze bicikl.

Stranica 1 od 285

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.