Giacomo Nizzolo sa sprintom do cilja pobijedio je na petoj etapi Tour Down Under 2020, čime je postigao prvu pobjedu za NTT otkako je Bjarne Riis postao timski menadžer ove Južnoafričke momčadi.

Kada je petostruka prvakinja Cape Epic-a Annika Langvad sjela i pogledala kalendar za 2020 godinu, nije bila baš sigurna za još jedno sudjelovanje na Cape Epic.

Caleb Ewan (Lotto Soudal) je došao do svoje druge etapne pobjede na Tour Down Underu u petak na Murray Bridgeu.

Novi Sad će biti domaćin cilja biciklističke Trke Kroz Srbiju, doznao je RTS u ekskluzivnom intervjuu sa Sašom Gajičićem, generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije.

Mari Parker u dobi od 72 godine, nije započela svoj dan očekujući da će se boriti sa visokom 23-godišnjakinjom. Svi izgledi su bili protiv nje, no uspjela je spasiti ukradeni bicikl i prestrašiti lopova.

Brutalnom brdskom završnicom Richie Porte osvojio je treću etapu, te obukao dres vođe utrke na Tour Down Under.

Na drugoj etapi Tour Down Under gledali smo pad u kojem su bili uključeni vozači: Ben Hermans (Izrael Start-Up Nation), Simon Yates (Mitchelton-Scott), Elia Viviani (Cofidis) i Rafael Valls (Bahrein-McLaren) koji je došao u najgorem trenutku s 1.5km do cilja kada su se vozači spremali za sprint u Stirlingu.

XC zimska liga Dalmacije je imala dvostruku premijeru u Starome Gradu. Prva utrka u 2020. godini i premijera lige na otoku Hvaru se vozila kroz putove prekrasnog Starogradskog polja (antičke Hore), lokaliteta pod UNESCO zaštitom.

Mađarska brdska biciklistkinja Barbara Benko udružila se s Nizozemkom Anne Terpstra za nastup na osmodnevnoj MTB utrci Cape Epic, koji počinje 15. ožujka/marta.

Stranica 1 od 221

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.