Dan nakon što je ekipa Bahrain – Victorious, ranije poznata kao Bahrain – Merida pobjedila na Paris Roubaix, M-Bike Shop trgovine su izašle s viješću da u svoju ponudu dodaju jednog od najvećih proizvođača bicikala i opereme - MERIDA.

Tačno tri tjedna ostalo je do otvaranja Svjetskog prvenstva u biciklizmu za amatere u Istočnom Sarajevu (5 – 10. decembar/oktobar), a zaključno sa jučerašnjim danom prijave za učešće stigle su iz 42 zemlje svijeta sa četiri kontinenta - Europe, Sjeverne Amerike, Južne Amerike i Australije.

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović osvojila je 2. mjesto na UCI MTB Marathon Series utrci održanoj u Francuskoj.

Najbolja bh.biciklistkinja Lejla Tanović priprema se za nastup na UCI MTB Marathon Series utrci koja se održava Francuskoj.

Vrlo lijepa 11.etapa, s neravnim terenom i stazom koja je u posljednjem dijelu pozivala na napad i bijegove.

Švicarska biciklistkinja Jolanda Neff planira svoj nastup na MTB Svjetskom prvenstvu u Val di Sole, a već smo vidjeli i neke snimke s treninga na lokaciji, kako bi pokušala osvojiti dvostruku krunu nakon što je prije nekoliko tjedana u Tokiju osvojila Olimpijsko zlato.

Pretrošlog vikenda zavrsen je 5. jubilarni Konjuh Adventure.

Peterostruka balkanska prvakinja i 16. puta državna prvakinja Lejla Tanović odnijela je pobjedu na tehnički zahtjevnoj stazi u Rumuniji.

Cube je proteklog tjedna prezentirao nove bicikle i opremu, što smo popratili na našim društvenim mrežama, a predstavili su ni manje ni više nego 450 novih bicikala.

Stranica 1 od 275

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.