Vijesti

Primož Roglič: Želim pobijediti na Tour de France

S Primožom Rogličem, Dylanom Groenewegenom, Stevenom Kruijswijkom i novim potpisnikom utrke Tomom Dumoulinom na popisu sudionika, Jumbo-Visma će morati donijeti nekoliko teških odluka u 2020. godini.

"Što više kilometara na kronometru, to je bolje za mene, ali 20. etapa utrke, brdski kronometar na Le Planche des Belles Filles, može biti vrlo dobro za mene i mislim da bih tu mogao napraviti razliku“, rekao je Roglič.
"To je moja omiljena etapa i volio bih osvojiti žuti dres da ga obučem u Parizu.
 


"Kada sam vidio da se kronometarska utrka događa posljednjeg natjecanja, bio sam vrlo sretan, ali ne želim previše da se nadam. Moram ići korak po korak. Do sada sam na Touru nastupio samo dva puta i moram biti oprezan".

"Egan Bernal i Chris Froome imaju super ekipu koja je dominirala na Touru dugi niz godina", komentirao je Slovenac.

"Mi smo pojačali svoj popis sudionika u timu i ne bojimo se Ineosa, u svakom slučaju možda bi se oni trebali bojati nas. Mislim da se možemo boriti za osvajanje tri Grand Tour utrke s Dumoulinom, Kruisjwijkom i samnom na spisku. Ali uvijek moramo poštivati rivale".

"Neće biti lako nadjačati Ineos, ali Jumbo-Visma izgleda da je među nekolicinom timova u pelotonu s vatrenom snagom koja ima velike izglede za to".

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.