Vijesti

Tour de Quanzhou Bay: Matej Drinovec i Dušan Kalaba najbolje plasirani

Xianjing Lyu (Hengxiang Cycling Team) pobijedio je u trećoj i posljednjoj etapi utrke "Tour de Quanzhou Bay", snažnim sprintom u cilju na obali u Beixi.

Kinezi su odradili dobar posao i pobijedili u sprintu ispred Australca Ryana Cavanaghha (St George Continental Cycling Team) i Eritreje Metkel Eyob (Terengganu Cycling Taem).
 


Vođa utrke Mykhaylo Kononenko (Shenzhen Xidesheng Cycling Team), koji je bio vodeći u generalnom plasmanu još od svoje pobjede na prvoj etapi, na kraju utrke završio je na šestom mjestu. Ukrajinac je bio vidno nezadovoljan rezultatom budući da ga je Cavanagh prošao zahvaljujući bonus bonifikacijama. Australac je pobijedio na utrci ispred Kononenka i još jednog Ukrajinca, Aleksandra Polivoda.

 


Da se osvrnemo na rezultate domaćih vozača koji su nastupili u Kini, najbolji rezultat u generalnom plasmanu napravio je Slovenac Matej Drinovec (Taiyuan Miogee Cycling Team) koji je završio na 36.mjestu. Među vozačima iz Srbije najbolji rezultat napravio je Dušan Kalaba (CCN Metalac) koji je utrku završio na 71. mjestu, a slijedi ga timski kolega Đorđe Đurić na 72. mjestu sa 8 sekundi zaostatka. Stefan Stefanović je na 85. mjestu, dok su Danilović Marko i Vladimir Vulicevic zauzeli 91. i 92. mjesto.


KOMPLETNI REZULTATI

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.