Vijesti

Dimension Data od sada su "dečki u plavom" - NTT Pro Cycling

Nakon još jedne teške sezone u WorldTouru, Dimension Data će u 2020. godini nositi ime NTT Pro Cycling, prelaze u plave dresove.

Novi i glavni sponzor tima je Japanski telekomunikacijski gigant. Ekipa je još uvijek registrirana u Južnoj Africi i nastavit će raditi s dobrotvornom organizacijom Qhubeka.
 


Kao što smo naveli tim sa sebe skida bijelo-zelene dresove i sada nosi plave komplete koji od vrha prema dnu prelaze u crno.

 


Službeni dresovi otisnuti s novim sponzorima i središnjim logotipom tvrtke "Nippon Telegraph and Telephone", predstavljen je u utorak u Tokiju.

U izjavi za medije, direktor tima Doug Ryder rekao je: "Nastojimo biti mjerilo u sportu kroz tim koji se temelji na performansama i tehnološkom podrškom, te jedinstvenim pristupom vođenim u svrhu podržavanja dobrotvorne organizacije Qhubeka. Naša predanost promjeni zajedničkog života zajedno s Qhubekom i dalje je jača nego ikad, i na to ćemo gledati s još većim entuzijazmom u 2020. godini. Zajedno s našim osobljem, vozačima i cijenjenim partnerima ovo temeljno uvjerenje ostaje temelj naše organizacije. Priča našeg tima sada se nastavlja u sljedeću fazu, koja će nas vidjeti kako koristimo ustaljenu platformu za više ciljeve. Mi smo uistinu tim koji je rođen u Africi, ali smo stvoreni za svijet".
 


NTT je također najavio kako će imati svojih 26 vozača u 2020 godini. Mark Cavendish je prešao za Bahrein-Merida; Mark Renshaw, Lars Ytting Bak i Jacques Janse van Rensburg svi su otišli u mirovinu; dok su Steve Cummings i Bernie Eisel bez ugovora. Victor Campenaerts, Carlos Barbero i Max Walscheid su među devet vozača koji su se prebacili u nove boje.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.