Vijesti

Posebnog izdanja Specialized Tarmac okvir za Deceuninck – Quick-Step

Deceuninck – Quick-Step Floors Cycling Team (Belgija) i Specialized su u priopćenju za javnost najavili prezentaciju spektakularnog okvira u znak priznanja za sjajnu sezonu ovog tima.

Šezdeset i šest pobjeda. Četrnaest dana u žutom dresu. Osam etapa na Grand Tour utrkama. Dva monumenta. Broj 1 tim po UCI klasifikaciji. 2019. godina nije tek nevjerojatna godina za 25 vozača Deceunincka - Quick-Step tima, ovo je jedna od najnevjerojatnijih sezona za bilo koji tim u povijesti sporta.
 


Kako bi odali počast čarobnoj godini i svom 11-godišnjem partnerstvu, Specialized je izradio ograničenog izdanja Deceuninck - Quick-Step Tarmac Disc okvir koji slavi svaku pobjedu i svakog vozača. Dizajniran je na temelju timske boje iz 2019. godine, a biti će izrađeno samo 200 pojedinačno numeriranih okvira okvira i svaki od njih će biti trenutni klasik.
 


Okvir Broj 1. predstavljen je timu na utrci "Il Lombardia" i biti će izložen u Deceuninck – Quick-Step’s Belgijskom servisnom centru, kao lijep podsjetnik na postignuća tima. Vozači su bili zapanjeni kada su zaprimili okvir i pronašli svoja imena i svoje pobjede u grafici. Tarmac Disc, najcjelovitiji natjecateljski bicikl na svijetu, savršen je okvir za proslavu dugogodišnjeg uspjeha tima, uspjeha širom svijeta.
 

 


"Oduševljeni smo što smo proslavili svoje vozače i naše pobjede sa Specialized-om i utkali ih u ovaj vrlo posebni okvir. Vozači su zaista uživali u pronalaženju svojih imena i pobjeda ugrađenih u dizajn bicikla. S Specializedom smo partneri već 11 godina i svi neumorno radimo na postizanju ovog uspjeha, pa će ovaj bicikl biti izložen na počasnom mjestu na našem Servisnomcentru u Belgiji kao podsjetnik na sve što smo postigli zajedno i na sve što možemo postići u budućnosti", rekao je Patrick Lefevere, predsjednik Uprave Deceuninck – Quick-Step Cycling.

Samo 199 Deceuninck – Quick-Step LTD Tarmac Disc okvira dostupni su u prodaji vozačima diljem svijeta za 5.500 dolara. Specialized je 15. listopada u 9:00 sati predstavio svijetu ovaj okvir, a okvir je dostupan za rezervaciju i kupovinu isključivo od Specialized distributera već od od 17. listopada.

Foto: ©Chris Auld
Press: Deceuninck – Quick-Step Floors Cycling Team 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.