Zanimljivosti

Suspendirani rendžeri koju su sudjelovali u incidentu s Nicholasom Dlamini

Pet rendžera Afričkog okruga "Five Table Mountain" koji su sudjelovali u incindentu zbog kojeg je Nicholas Dlamini završio sa slomljenom rukom suspendirano je do završetka procesa.

Južnoafrički nacionalni park objavio je da su odlučili suspendirati petoricu svojih djelatnika nakon što su ranije u subotu sa njima održali sastanak gdje su razgovarali o ovom incindentu.
 


Izvršna direktorica parka "SANParks" Lize McCourt, kazala je kako je njeihovih pet djelatnika na predostrožnoj suspenziji do završetka istrage.

McCourt je izrazila žaljenje zbog nemilog događaja i nastojala uvjeriti javnost kako organizacija ozbiljno shvaća ovo pitanje i "pružit će gospodinu Dlaminiju i njegovoj obitelji svu potrebnu podršku u ovom slučaju".

 

 

Videozapis incidenta naširoko se dijelio na platformama društvenih medija. U njemu se mogu vidjeti četiri rendžera kako agresivno pokušavaju ugurati Dlaminija u stražnji dio kombija. Tijekom svađe možete čuti zvuk Dlaminijeve ruke koja se lomi nakon što rendžer pokuša Dlaminijeve ruke postaviti iza njegovih leđa.

Nakon posjete Dlaminiju u bolnici, ministrica okoliša, šumarstva i ribarstva Barbara Creecy naložila je parku "SANParks" da suspendira časnike uključene u ovaj incident.

SANParks je također u postupku imenovanja neovisnih istražitenja za provođenje preliminarne istrage po pitanju ovog incidenta.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.