Zanimljivosti

Video: Biciklist tima "Cofidis" usko izbjegava sudar s automobilom

Video koji je objavio Rick Zabel prikazuje vozača tima "Cofidis" Marca Mathisa kako izbjegava automobil u naletu dok prolazi u krivini kroz slijepi ugao prilikom spusta.

Kako se vozilo približava, može se primjetiti kako Mathis podešava svoju liniju kretanja kako bi izbjegao kontakt. "Ne pokušavajte ovo kod kuće", napisao je Zabel u naslovu svoje video objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

downhill training with my mate @marco_mathis . don‘t try this at home

A post shared by Rick Zabel (@rickzabel) on

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.