Vijesti

Emocionalna i prva pobjeda za Wout Van Aerta nakon pada na Tour de France

Wout van Aert osovojio je na "DVV Krawatencross" svoju prvu pobjedu otkad je doživio pad na Tour de France zbog čega je morao pauzirati u 2019. sezoni.

Nakon što je proveo pet mjeseci na rehabilitaciji i oporavku nakon pada u Touru, van Aert se utrkama vratio tek u prosincu/decembru prošle godine i nikad nije bio daleko od podija, napravivši niz od najboljih šest finala, uključujući četvrto mjesto na posljednjoj utrci Svjetskog prvenstva.

"Kad sam prešao ciljnu liniju, mnogo toga mi je prošlo kroz glavu. Ovo je moja osobna potvrda da još uvijek imam to u sebi i da mogu uspijeti”, rekao je Van Aert.

"Možda ovo nije moja najveća pobjeda, ali zasigurno se tako osjećam."

"Prolazilo mi je kroz glavu puno toga cijeli ovaj tjedan: ova utrka i san da ovdje pobijedim", rekao je. "Ovo je lijepa je nagrada nakon svega što sam prolazio kroz nekoliko posljednjih mjeseci. Ovo je prilično emocionalna pobjeda za mene".

Pobjednik na pet od osam etapa DVV-a, Mathieu van der Poel preskočio je posljednju etapu, dok se priprema za svoj cestovni debi u 2020. godini na utrci "Volta ao Algarve", koja se održava u Portugalu od 19. do 23. veljače/februara.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.