Vijesti

Preminuo Nicolas Portal, direktor tima Ineos i bivši Pro biciklista

Biciklističku javnost šokirala je vijest o iznenadnoj smrti Nicolasa Portala, bivšeg profesionalnog bicikliste i jednog od direktora tima Ineos.

Portal je bio u svojoj kući u Andori kad je preminuo, a po prvim vijestima uzrok smrti je srčani udar. Imao je 40 godina.
 


Portal je profesionalno vozio s AG2R od 2001. do 2010. godine, završavajući karijeru u ekipi Team Sky. Zatim je prešao u ključni dio Sky-ovog sportskog menadžmenta i bio je sastavni dio dominacije na Grand Tour utrkama u posljednjem desetljeću. Bio je na mjestu direktora zaslužnih za pobjedu Chris Froome, Geraint Thomas i Egan Bernal na velikom Tour de France.

 

 

Uskoro donosimo više informacija...

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.