Vijesti

Team Emirates UAE odustaje od natjecanja zbog korona virusa

UAE Emirates tim je još jedan u nizu od timova koji su se zbog epidemije zvana korona virus povukli s natjecanja.

U kratkom obraćanju za medije rukovodstvo tima UAE Emirates izjavilo je:

S obzirom na globalnu izvanrednu situaciju u zdravstvu i u skladu s nedavnom odlukom o provođenju dobrovoljne karantene za tim koji je uključen u UAE Tour, ovaj tim iz Emirata će obustaviti natjecateljske aktivnosti za utrke Pariz-Nice, Tirreno-Adriatico i Milano Sanremo.
 


Na kraju tog razdoblja, ovisno o trenutnoj situaciji glede epidemije korona virusa, procjenjivat će svoj povratak na natjecanja.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.