Zanimljivosti

Dizajnirajte svoju biciklističku kacigu u 3D s helmade  i KED

Helmade je potpisao usku suradnju s KED-om, kompanijom koja je jedna od vodećih njemačkih proizvođača biciklističkih kaciga, a ovaj sporazum razvija jedinstvenu mogućnost dizajniranja vlastite biciklističke kacige i to iz svog doma izravno putem interneta u 3D obliku.

Helmade sada nudi svojim kupcima širok spektar individualno dizajniranih biciklističkih kaciga marke KED. Kao jedini svjetski internet dobavljač po pitanju dizajna i individualnih stiliziranih kaciga, helmade sada omogućuje svim posjetiteljima da putem Helmade.com dizajniraju svoje vlastite biciklističke kacige. Kao početak partnerstva, KED biciklističke kacige u kategorijama Off-road, Urban, Djeca i Mladi sada se mogu dizajnirati i naručiti izravno putem Helmade web stranice.
 


Bez obzira radi li se o elegantnoj urbanoj biciklističkoj kacigi, kacigi koja dolazi u timskim bojama ili nekom koja je savršeno prikladna kaciga za eBike. Omogućeni 3D konfigurator korisnicima omogućuje pristup širokom rasponu opcija za prilagodbu radi stvaranja njihovih jedinstvenih dizajna. Biciklisti mogu birati između različitih dizajna, boja, mat ili sjajnog finaliziranja. Sve kacige, najviše kvalitete proizvodi KED u Njemačkoj.

"Od 1985. u gradu Freiberg am Neckar proizvodimo visokokvalitetne biciklističke kacige. Od 1995. godine one se proizvode pod markom KED. Suradnjom s helmade sada omogućujemo da svaki biciklista personalizira originalnu KED kacigu. U roku od 4 tjedna ovu kacigu izrađujemo pojedinačno za kupca i biti će dostavljena širom svijeta. Jako smo znatiželjni kako će mnogi biciklisti vani prihvatiti ovu uslugu i radujemo se partnerstvu s kompanijeom helmade“, kazao je Doreen Knauer, generalni direktor KED-a.

"Posljednjih godina tražili smo idealno rješenje za personalizaciju biciklističkih kaciga. S KED-om smo pronašli ovo rješenje i savršenog partnera. Zbog proizvodnje u Njemačkoj izuzetno smo fleksibilni i nema ograničenja", dodaje Christian Möhring, predsjednik Uprave madeone GmbH, tvrtke koja stoji iza helmade. "Ovo je partnerstvo odlučujući korak u našoj misiji da učinimo individualni dizajn kaciga dostupnim što većem broju ljudi i sretni smo što smo s KED-om konačno u mogućnosti uključiti biciklističke kacige u naš asortiman i ponuditi ih širom svijeta".
 


Individualno dizajnirane KED kacige, Trailon, Companion, Berlin, Risco, B-VIS, Covis i 5Forty, sada se mogu pronaći ovdje: https://www.helmade.com/en/helmets/bicycle.html/.

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.