Zanimljivosti

Tim Ineos će ove nedjelje voziti na Zwift

Rob Hatch i Matt Stephens iz Eurosporta vodit će vas kroz događaj, radeći ekskluzivne intervjue s vozačima tijekom cijele emisije.

Vožnja tima Ineos na Zwift prilika je za svakoga da se vozi sa najboljima od najboljih. Vožnja će startati u nedelju 12.4.2020. s početkom u 15:00h, a ruta će biti prikladna za sve sudionike, odnosno kategorije sposobnosti, od A - D. Sama vožnja će trajati otprilike 40 minuta.
 


Nakon vožnje možete odmoriti i promatrati Ineosove profesionalce kako se bore na jednom od najtežih uspona Zwifta. Događaj možete gledati i na YouTubeu i Facebooku. Utrka započinje u 17:00h.

Postava koju ćemo gledati na malim ekranima će biti objavljena uskoro.

 


Prošli tjedan je održana prva virtualna vožnja "Tour of Flanders" putem interneta, a na kraju slavio je Greg Van Avermaet. Ubrzo nakon toga, organizatori "Tour de Suisse" najavili su vlastitu virtualnu seriju s pet utrka. Ovo bi se trebalo dogoditi kasnije ovog mjeseca, a na događaju će biti odabrani World timovi, uključujući Ineos.

Smatrate li kako se svijet biciklizma polako mijenja. Hoće li se biciklizam u potpunosti vratiti na način na koji je bio ranije? Želite li? Ili biste željeli gledati više internetskih utrka u budućnosti?

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.