Zanimljivosti

Strava dodaje opciju "Lokalne legende", tzv. ljestvicu dosljednosti

Strava je otkrila novu opciju za svoje popularne segmente, nagrađujući dosljednost, a ne brzinu. Ljestvice lokalnih legendi se zasnivaju na tome koliko puta ste završili određeni segment a ne koliko brzo kako je inače slučaj u standardnom poretku na određenom segmentu.

Strava će pustiti ovu opciju postepeno, počevši od Kalifornije, Colorada, Floride, Illinoisa, New Jerseyja, New Yorka i Teksasa. Ostatak SAD-a, plus Španjolska, Velika Britanija, Njemačka, Brazil i Japan dobit će lokalne legende u srpnju, a ostatak svijeta će slijediti nakon toga.

Vodeći u novoj klasifikaciji određivat će se na temelju najvećeg broja prolazaka na određenom segmentu, tako da je važna dosljednost, a ne brzina.

Nakon što dobijete pristup Lokalnim legendama, prijeđite na vašu najnoviju vožnju i pogledajte rezultate svog segmenta. Vidjet ćete novi odjeljak dodan na stranicu s pojedinostima o segmentu - kliknite da biste vidjeli tko je lokalna legenda na tom segmentu.

Ovo novo ažuriranje omogućava Stravi da ponudi zdraviju alternativu od čiste brzine. Vrijednost Strave za mnoge od nas je kao motivacijsko sredstvo. Dakle, na tom frontu ljestvica posvećena dosljednosti i učestalosti aktivnosti je dobar korak - ona otvara načine da se na Stravi "pobijedi" iako nisi možda među bržim/spremnijim vozačima. Uslugu čini inkluzivnijom.

Vožnja istim usponom 20 puta u jednom danu dobar je način za skok do vrha ljestvice Lokalnih legendi. Vjerojatno će i česti turistički biciklisti postati lokalne legende.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.