Zanimljivosti

Što se to kuha u Orbei?

Od Orbee smo dobili priopćenje u kojem se najavljuje da će brend prezentirati nešto veliko u narednih nekoliko dana, ali za sada sve je pod velom tajne i nemamo dodatnih informacija.

Za sve one koji žele imati ove podatke prije bilo koga drugog, u Orbei su postavili sustav.
 


Na službenoj web stranici Oreba možete pronaći tajanstveni odjeljak pod naslovom "Take it too far", gdje se vodite na podstranicu na kojoj se svatko može registrirati ako želi biti prvi među onima koji će znati što će ovaj brend predstaviti u sljedećih nekoliko dana. Osim toga, potvrđeno je da će svi oni koji su registrirani imati prioritetni pristup novim proizvodima nakon što tajna bude otkrivena.
 


Registrirati se možete OVDJE sve do sljedećeg ponedjeljka, 20. srpnja/jula, a oni koji se registiraju redovito će se upoznavati s Orbeinim tajnama.

Što se tamo događa znati će samo oni koji se registriraju, želite li biti među onima koji znaju više?

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.