Vijesti

Vuelta a Espana traži od publike da ostanu kući

Organizatori Vuelta a España odlučili su zabraniti prisutnost javnosti na usponima za ovogodišnje izdanje utrke i traži od javnosti da ostane kod kuće.

Dok se španjolska vlada bori protiv širenja Covid-19 u zemlji, organizatori utrke, u koordinaciji sa zdravstvenim vlastima i vladinim izaslanstvima svih teritorija kojim utrka prolazi, složila su se primijeniti niz ograničenja na sprinteve, ciljne linije i planinske prijevoje kako bi se ograničila količina publike.

Iz tih će razloga planinskim prijevojima biti ograničen pristup kako bi se zajamčila zaštita sportaša i osoblja koje radi sa njihovim timovima. Planine koje će biti zabranjene ii kojima će biti ograničen pristup su: Arrate Mountain Pass, La Laguna Negra, Vinuesa, Col du Tourmalet, Orduña, Alto de Moncalvillo, Alto de la Farrapona, Lagos de Somiedo, Alto de l'Angliru, Mirador de Ezaro, Dumbria i Alto de la Covatilla.

Organizacija utrke - koja će se održati od 20. listopada do 8. studenog - također je pokrenula kampanju tražeći od navijača da ostanu kod kuće i gledaju je od kuće kako bi se izbjegla bilo kakva gužva koja okružuje događaj.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.