Vijesti

Zwift ažuriranje donosi nove rute u "neonskom gradu"

Popularna interaktivna trening platforma Zwift je objavila svoje najnovije ažuriranje platforme s uvođenjem mape Neokyo.

Neokyo mapa je noćni  grad sa živim neonskim bojama, inspiriran velikim gradovima Japana. Neokyo se proširuje na najnoviji svijet fitness platforme, Makuri Islands, slijedeći originalnu Yumezi kartu objavljenu u svibnju 2021. Ovo ažuriranje sada znači da su se otoci Makuri udvostručili, a korisnici Zwifta mogu se voziti između dvije karte povezane cestom kroz rižina polja.

S obzirom na brze ravne gradske ceste, Neokyoovo lansiranje također uključuje osam novih ruta za vožnju.

Prva od novih ruta zove se 'Željeznice i krovovi', gdje se biciklisti mogu utrkivati ​​po gradskim željeznicama i po krovovima oko 6,1 km kružne staze. Još jedna slična ruta na kojoj se vozači mogu penjati po obrisu grada nalazi se na 'Rooftop Rendezvous', stazi od 3,7 km oko vrha Neokya.

Za korisnike Zwifta koji žele virtualno biciklirati u poznatijem okruženju na tlu, 'Neon Flats' nudi rutu od 14,1 km koja prolazi kroz srce grada. 'Sprinter's Playground' savršeno je za one koji žele brzinu u svojim treninzima, s ovom rutom od 12,3 km koja sadrži četiri sprinta po ravnom gradu. 'Sleepless City' je još jedna ravna ruta koja pokriva 9,5 km od centra grada.

'Neokyo All-Nighter' je šesta ruta dodana lansiranjem Neokya, izazovne vožnje od 24,3 km koja uključuje četiri sprinta, a nudi se i prilika za Kralja planine.

Biciklistima koji žele dužu vožnju u prirodi i gradu, 'Wandering Flats' pruža savršenu priliku za istraživanje na 25 km rute. Posljednja ruta koja je dodana kao dio ažuriranja je 'Hramovi i kule', koja sadrži tri mogućnosti King of the Mountain na svom krugu od 32,5 km - što ga čini najdužom rutom dostupnom u Neokyu.

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.