Zanimljivosti

Papiga Gypsy se "poigrala" sa karbonskim kotačem

Biciklistica iz Australije krenula je u online kampanju financiranja kako bi pokušala doći do novca za zamjenu karbonskog kotača koji je uništio njezin ljubimac papiga.

Papagaj Gypsy se „poigrao“ sa obručom kotača i sada je vlasnica kotača (i papige), biciklistica iz Queenslanda Vanessa Wallace, postavila GoFundMe stranicu za zamjenski kotač jer kaže da nema novca da nadoknadi sebi štetu.

Znam da je teško moguće, ali nadam se da netko ima prednji kotač Mavic CXR 60 Elite Exalith na prodaju”, napisala je na Facebook stranici Brisbane Bicycle Market.

Moja nedavno označena 'pain in the $$' papiga pronašla je inspiraciju u Harryju Houdiniju, Prison Breaku i Dexteru i pokušala mi je demontirati/ubiti prednji kotač.

Potom je otišla na GoFundMe, pozirajući kao papiga Ciganka, želeći tako prikupiti novac za zamjenski kotač, rekavši: “Moja vlasnica mi daje tihi tretman, a nedostaju mi ​​naše avanture slobodnog leta.. Jako voli ovaj jebeni bicikl !!!

Pokušala je objaviti oglas na nekoliko lokalnih Facebook stranica kako bi nabavila novi prednji kotač... nakon što je njezina objava postala viralna postalo je očito da traženi kotač više nije dostupan za kupnju tako da će je papigina glad koštati dosta novaca.


Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.