Ispiši ovu stranicu

Zanimljivosti

Švicarski raj sa Kilianom Bronom

Pridružite se Kilianu Bronu i njegovoj filmskoj ekipi kako biste otkrili najviše vrhove Švicarske u svom sjaju!

Kao i sa svim njihovim najnovijim projektima diljem svijeta, uključujući “Follow the Light” u Turskoj i “Colors of Mexico”, Kilian i njegov medijski tim proveli su mjesece istražujući, organizirajući i snimajući koliko su god mogli.

Rezultati su u veličanstvenim i neobičnim slikama koje ističu najljepša mjesta u zemlji! Od najudaljenijih alpskih ledenjaka do ledenih špilja, pješačkih mostova od nekoliko stotina metara ili goleme raznolikosti krajolika koje Švicarska može ponuditi, upustite se u ovu novu 'MISIJU'.

“Switzerland Paradise” je video projekt napravljen s jednim od Kilianovih partnera, Tissotom. Fotografije su Mathieua Ruffraya i Tristana Shua, a prikazane su u posljednjoj objavljenoj knjizi Kiliana Brona koja nosi isto ime.

"Tijekom godina, brdski biciklizam je postao moja preferencija. Staze za “otkriće” i “istraživanje” dale su svoja imena MISIJAMA i sve više sam vremena provodio provjeravajući vrhove i druga mjesta u Švicarskoj."

- Kilian Bron

 

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.