Zanimljivosti

Što je to i što znači biti Enduro World Series sportaš

Čini se da živimo u filmu u kojem bi svaki ljubitelj brdskog biciklizma bio spreman glumiti.

Ali što je to i što znači biti Enduro World Series sportaš?
 


Mind & Matter, život enduro sportaša

Orbea nam donosi video "Mind & Matter" u kojem nastoje dočarati život Enduro World Series sportaša. Ne radi se samo o treniranju nekoliko sati ili dana kako biste izašli i dali sve od sebe na utrci tijekom vikenda. Enduro World Series sportaš dio je razvoja proizvoda na kojem se utrkuju. Gotovo svaki dan utrke traži načine kako poboljšati postavu svog bicikla i moraju se moći prilagoditi zahtjevima putovanja oko svijeta kako bi se utrkivali.

 


U ovom dokumentarcu Orbea Enduro Team sniman je tijekom cijele sezone EWS-a u 2021 godini, a ovdje iz prve ruke vidimo kako se Damien Oton, Vid Persak, Laura Charles, Edgar Carballo, Evan Wall i Gabriel Torralba bore s ovim i mnogim drugim sportašima na razini top-natjecanja. Neki od njih su dobri, a neki i ne baš dobri.

Orbea bicikla i opremu potražite kod naših partnera: M-Bike Shop i/ili ExtremeShop trgovinama.
 

 

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.