Zanimljivosti

Novozelandska političarka odvezla se biciklom u bolnicu kako bi rodila

Postoje neki doista predani biciklisti, a u tu kategoriju se svrstava i Julie Anne Genter.

Članica je Zelene stranke i poznata zagovornica biciklizma. Julie je bila u drugom stanju i očekivala je svoje drugo dijete. U subotu je krenula na porod i odlučila je da je najbolji način da dođe do bolnice biciklom.

 


"Zapravo nisam planirala sa biciklom odvesti se na porod, ali na kraju se to dogodilo. Moje kontrakcije nisu bile tako loše kada smo krenuli u 2 sata ujutro u bolnicu", rekla je nakon uspješnog poroda. "Uočila sam sam da su razmaci između kontrakcija 2-3 minute i da su se pojačali kad smo stigli u bolnicu 10 minuta kasnije."

Kakvo je Vaše mišljenje o potezu novozelandske političarke? Pišite nam u komentarima.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.