Zanimljivosti

Peter Sagan u ulozi mehaničara

Da se Willie McColl prije nekoliko godina svojim prijateljima zakleo kako će trostruki Svjetski prvak stati da mu popravi probušenu gumu, nitko mu ne bi vjerovao.

Ali srećom živimo u doba društvenih medija gdje je moguće i dokumentirati ove vrste istinitih priča.
 


Peter Sagan popravlja puknutu gumu Škotskom biciklisti koji nije znao tko je on

Peter Sagan je trenirao sa grupom profesionalnih biciklista na Gran Canarii kada ih je biciklist amater zamolio da stanu i pomognu mu. Za Willie Mccoll, 63-godišnjeg Škotskog biciklistu jutro nije najbolje počelo nakon što je imao dvije gume i ostao bez rezervnih zračnica. Mccoll je bio toliko usredotočen na svoj problem da nije shvatio tko je biciklist koji mu je servisirao kvar i mijenjao zračnicu.
 


Zapravo, Škot je mislio da su Sagan i njegove timekse kolege grupa mladića koji nose dresove svojih omiljenih biciklističkih timova. Dok je Sagan nastavljao s popravkom, Mccoll je pitao Michaela Gogla iz Alpecin Fenixa pripada li tom timu i Michael je bio taj koji je rekao Škotu da jest, te da njegov mehaničar ima tri dugina dresa na prsima

Sam Mccoll je komentirao događaj riječima: "I tako sam stajao tamo, 63-godišnji Škot s timom biciklista koji mi pomažu, svi profesionalci iz tri različita tima i vjerojatno najpoznatiji momak u biciklizmu mi je servisirao kvar. Izrazio sam veliku zahvalnost, a jedan od njih je samo rekao "svi smo mi jednom imali takav problem", što je jako, jako lijepo".
 


Priča je o kvaru Willieja McColla koja je zasigurno zaslužila pozornost i vjerovanto će je pamtiti do kraja života. I još jedan poen za Petera Sagana, koji nastavlja stjecati bodove i karizmu u očima svakog ljubitelja sporta.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.