Vijesti

Biciklist udario u suprugu u cilju nakon pobjede na etapi

Profesionalni biciklist zabio se u svoju suprugu samo nekoliko sekundi nakon pobjede na utrci u Kolumbiji.

Luis Carlos Chía sprintao je do pobjede na etapi 3 Vuelte a Colombia, po jakom pljusku i jakim poplavama, kada je udario svoju ženu i oboje su ostali ozlijeđeni na tlu.

25-godišnji vozač Supergiros-ALC Manizalesa pobijedio je u prvoj etapi utrke u petak, a jučer je uhvatio vozače u bijegu i pobijedio u 3. etapi, nakon 117 km utrke u Monteriji.

Prešao je ciljnu liniju i skinuo ruke s volana u znak slavlja, a čini se da su njegova brzina i vrlo vlažni uvjeti - da ne spominjemo njegovu suprugu na cesti odmah nakon cilja - zajedno doveli do katastrofe.

 

Vozačeva supruga - Claudia Roncancio - i sama je biciklistkinja i fotograf, a čini se da je bila na cilju i fotografirala.

"Danas sam htio zakočiti i kočnice su se blokirale, i ušao sam ravno u nju", rekao je pobjednik žute majice i etape o sudaru sa suprugom neposredno nakon linije.

Chía je uspio ustati i sabrati se kako bi mogao doći na  postolje za pobjednika etape i predstavljanje žute majice. Njegova supruga odvezena je u bolnicu i potrebna su joj četiri šava, iako se čini da nije zadobila ozbiljne ozljede.

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.