Zanimljivosti

Prve fotografije novog SRAM motora

Početkom godine bilo je mnogo glasina SRAM-ovoj namjeri da predstavi novi motor, a pritom su poručili kako to i nije prvi motor koji je ovaj brend razvio.

Na prvom EWS-E događaju mogli smo vidjeti slike novog prototipa.
 


Ono što je bila napoznanica jeste s kojom markom bicikala SRAM će surađivati u razvoju svog novog motora, i svakako ne znamo je li ovaj brend uz njih od samog početka, radi se o Nukeproof biciklu koji će biti prvi opremljen s SRAM motorom.

 


Biciklist Kelan Grant postavio je video na svoj YouTube kanal u kojem se može vidjeti s nečim što izgleda kao novi Nukeproof Megawatt i vozi vrlo drugačiji motor od Shimano enduro modela koji je koristio. Motor se još uvijek pojavljuje bez ikakve SRAM oznake, ali izvori na Enduro World Series-E testu koji se održavao u Tweed Valleyu u Škotskoj potvrđuju da je biciklist redovito ulazio i izlazio iz SRAM šatora.
 


Ne znamo je li SRAM-ov motor još u razvoju ili je već u završnoj fazi, ali pretpostavljamo da ćemo uskoro imati više informacija, ili barem da ćemo ga moći vidjeti na više službenih timskih bicikala, u nadolazećim EWS-E testovima.
 


Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.