Vijesti

Mathias Flückiger suspendiran nakon što je bio pozitivan na doping testu

Švicarski biciklist Mathias Fluckiger bio je pozitivan na zabranjenu anaboličku tvar na Švicarskom prvenstvu.

Biciklist Thomus Maxon tima bio je u Münchenu kako bi sudjelovao na Europskom prvenstvu, ali su ga njegov tim i reprezentacija nakon rezultata testa privremeno i odmah suspendirali.
 


Swiss Sport Integrity obavijestio je Švicarski savez da je Mathias Flückiger bio pozitivan na zeranol, zabranjenu anaboličku tvar. Test je obavljen 5. lipnja na Švicarskom prvenstvu u Leysinu, gdje je Fluckiger i postao Nacionalni prvak.
 


Mathias Fluckiger nije se utrkivao otkad je osvojio Val di Sole Short Track, bio je odsutan zbog Covida, a zatim je odlučio preskočiti natjecanja Svjetskog kupa u Snowshoeu i Saint-Mont-Anneu kako bi se dobro pripremio za posljednji dio sezone.

Fluckiger, aktualni Olimpijski viceprvak, bio je favorit Švicarske reprezentacije za Europsko prvenstvo, ali njegov glavni cilj bilo je Svjetsko prvenstvo u Les Getsu.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.