Vijesti

Jumbo Vismi pobejda na otvaranju Vuelte

Jumbo-Visma je odnijela pobjedu na uvodnom timskom kronometru Vuelta a Espana, a Robert Gesink je kao prvi koji je prešao ciljnu liniju postao lider utrke nakon prve etape.

Ruta duga 23,3 kilometra imala je malo mokre ceste na startu, no nebo se smilovalo vozačima tijekom većeg dijela poslijepodneva. Tim BikeExchange - Jayco bio je prvi tim koji je postigao ozbiljno vrijeme za prva mjesta preuzevši vodstvo od Groupama - FDJ.

INEOS Grenadiersi su nakon toga sa 17s prednosti preuzeli vodstvo, no nakon njih tim Jumbo-Visma je napravio vrijeme 24:40 te sa 13s ispred britanskog tima uzeo pobjedu.

Quick-Step se pozicionirao iza INEOSA na trećem mjestu sa jednom sekundom zaostatka.

Današnj udrugu etapu peloton će ponovno završiti u Utrechtu sa startom malo južnije u 's-Hertogenboschu. Bit će to dan idealan za čiste sprintere, i trebali bi vidjeti prvi grupni sprint.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.