Zanimljivosti

Evenepoel rastužio mladog navijača

Na 17. etapi Vuelta a Espana Remco Evenepoel je uspio obraniti crvenu majicu, međutim nakon etape još jedna crvena majica je izazvala pozornost a bila je vlasništvo jednog mladog navijača.

Odmah nakon završetka etape, dok se Evenepoel pripremao za hlađenje, navijač i njegov sin imali su dres koji su htjeli da mlada zvijezda potpiše. Međutim, kako Evenepoel nije prilazio ogradi tj. navijačima, roditelj je bacio dres u smjeru lidera Vuelte kako bi ga Belgijac potpisao za malog navijača. Međutim dobio je samo hladno klimanje glavom i povratak dresa od strane jednog fotografa.

 

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.