Zanimljivosti

ZARA predstavlja svoju prvu MTB kolekciju odjeće

Prije nekoliko mjeseci modni div ZARA napravio je mali upad u biciklističku odjeću sa ženskom gravel kolekcijom.

Sada predstavlja kompletan asortiman za brdski biciklizam u kojem možemo pronaći sve od dresova i kratkih hlačica, do cipela, kaciga i specifičnih torbica za MTB.
 


Prije nešto više od godinu dana ZARA je otvorila svoj Athleticz odjel posvećen sportskoj odjeći. Zapravo, u mnogim je trgovinama moguće pronaći zaseban odjel posvećen isključivo ovoj vrsti odjeće, no malo tko je očekivao da će pronaći tako cjelovitu kolekciju za brdski biciklizam kakav sada možemo vidjeti na njihovoj web stranici.
 


ZARA možda nema iskustva u izradi MTB odjeće, ali ne može se poreći da je ovo vjerojatno tvrtka koja postavlja trendove na svijetu. To postaje jasno kada pogledate kolekciju i pronađete kratke kargo hlače ili torbu koja se može konfigurirati za nošenje na upravljaču.
 


Kolekcija je sada u cijelosti dostupna na ZARA web stranici, a sastoji se od širokih kratkih hlača, širokih dugih hlača, širokih dresova, kratkih bib hlača, dresova, prsluka, kišne jakne, pa čak i kacige i cipela s BOA kopčanjem koje su iznijeli u suradnji sa španjolskim proizvođačem Spiuk. Ovdje možete pronaći cijeli asortiman, iako većina proizvoda još nije dostupna za kupnju.

Kaciga je model ELEO iz Spiuka, dok su cipele AMARA, dva vrlo svestrana modela koji imaju istu cijenu u Spiuk i ZARA katalozima.
 


Na prvi pogled, a u nedostatku viđenja i testiranja nekih od ovih proizvoda, moglo bi se reći da je ova kolekcija namijenjena publici koja prvi put pristupa MTB-u ili ga već prakticira, ali nema određenu opremu. U svakom slučaju, ZARA-in pomak prema našem sektoru je zanimljiva vijest koju ćemo pozorno pratiti za buduće kolekcije.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.