Biti će ovo posljednji obračun u francuskim Alpama pred start "Tour de France" za mlade vozače.

Sprinter NTT Pro Cycling (NTTProcycling.com) tima, Giacomo Nizzolo kazao je kako mu je izvrsna završnica na 5. mjestu u Milano-Sanremu dala uvjerenje da se može ubuduće boriti za još veća priznanja na utrkama.

Cilj mu je ohrabriti i motivirati djecu koja se trenutno nalaze u borbi sa zloćudnim bolestima jer se i on sam, kao dijete, suočio s tim.

Nizozemski biciklist Fabio Jakobsen izašao je iz kome dva dana nakon teškog pada u završnici prve etape Tour of Poland u Katowicama  i mogao bi uskoro biti otpušten na kućno liječenje, objavili su organizatori utrke u petak.

U nekoliko navrata smo pisali o brevetima i drugim vidovima biciklističkih ultramaratona - brzorastuće grane biciklizma, koja svakako dobija na popularnosti i u Bosni i Hercegovini.

Kalendar natjecanja za 2020. godinu postaje teško pratiti. Iako je ostalo još malo natjecanja, datumi i mjesta održavanja se neprestano mijenjaju, u nastojanjima organizatora kako se isti ne bi otkazivali.

Vozači iz šest zemalja napokon su osjetili uzbuđenje koje samo iskusite kako stojite iza startne kapije i slušate poznate riječi: "Vozači spremni, pazite na kapiju… PI-PI-PI, BAM“.

Start najveće svjetske biciklističke utrke Tour de France 2021. pomaknut je za tjedan dana unaprijed, odnosno sa 3. srpnja na 26. lipnja, kako se ne bi preklapao s početkom Olimpijskih igara u Tokiju, koje bi se trebale održati od 23. srpnja do 8. kolovoza sljedeće godine.

Strade Bianchi, ponovno će pokrenuti izmijenjeni kalendar za 2020. dok su svi timovi spremni za akciju.

Stranica 1 od 244

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.