Toni Zorić

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!
Adresa internetske stranice: http://https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Studenti i uposlenici Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (ETF UNSA) dobili su inovativno parkiralište za bicikla i električne romobile.

Danas, osim performansi i sportskih rezultata, postoje i drugi načini mjerenja popularnosti i interesa koje stvaraju profesionalni cestovni biciklisti: zbrajanje njihovih pratitelja na društvenim mrežama.

Najbolja bh. biciklistkinja i četverostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović nakon zadnjeg upisa bodova nalazi se među 10 najboljih biciklistkinja svijeta.

Fabio Aru mogao bi početi s utrkama Svjetskog prvenstva u ciklokrosu koje će se održati u Ostendeu krajem siječnja.

Aktualni XCO Svjetski prvak je objavio na društvenim mrežama kako je potpisao ugovor sa Specialized Factory Racing timom i od početka 2021. godine predstavlja ovaj tim.

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.