Pet pristupačnih biciklističkih odredišta za odmor koje morate posjetiti

Dakle, znate jedno.

 Želite voziti svoj bicikl negdje u inozemstvu, na mjestima koji ostavljaju bez daha, a pri tome su jeftina. Donosimo vodič pet najboljih pristupačnih destinacija s preporučenim hotelima.

 

1. Costa Dorada – Španjolska

 

 

Costa Dorada je odlično odredište za odmor u sklopu niskog proračuna. To je u biti tiša verzija Mallorce. Ryan Air sada leti prema zračnoj luci Reus, a to je 20-ak minuta vožnje do morskih gradova Salou i Cambrils koji imaju puno jeftinih smještajnih kapaciteta izvan ljetne sezone. Cijene mogu biti jako niske.  Provjerite hotel Regente Aragon za izvrsne dvokrevetne sobe ili hotel Calypso za povoljne trokrevetne sobe.

 

Najbolje vrijeme za odlazak: ožujak do lipnja ili rujan do studenog

 

2. Mallorca – Španjolska

 

To je klasično odredište za odmor u proračunskom ciklusu. Postoji širok raspon smještajnih mogućnosti i jeftini letovi (pogotovo ako idete jako rano ujutro ili vrlo kasno navečer sredinom tjedna). Preporućujemo  Aparthotel Duva.

 

Najbolje vrijeme za odlazak: ožujak do lipnja ili rujan do studenog

 

3. Lourdes – Francuska

 

Lourdes ima više hotelskih soba nego bilo koji grad u Francuskoj izvan Pariza, te sve skupa čine ovo odličnim proračunskim odredištem. Odavde možete isprobati nekoliko moćnih pirenskih uspona, uključujući Tourmalet i Hautacam.  Većina hotelskih soba u Lourdesu su slične i konkurentne cijene: naš odabir bi bio hotel Alba.

 

Najbolje vrijeme za odlazak: od svibnja do rujna

 

4. Rimini i Cesenatico – Italija, Jadranska obala

 

 Izbjegavajte skuplje ljetne mjesece . Ovo odredište je poznato po mnogim kratkim strmim usponima. Savršen je za sve one koji traže alternativu Mallorci.

 

Najbolje vrijeme za odlazak: ožujak do lipnja ili rujan do studenog

 

5. Costa Brava – Španjolska

 

Lloret de Mar na Costa Bravi je naš zadnji, ali ne i najlošiji, izbor za odmor u proračunskom ciklusu. Izbjegavajte skuplji grad Girona. Preporučujemo  Aparthotel u Costa Encantada na obali u Lloret de Maru. Godina s mnogo sunčanih dana čine ovo mjesto savršenom destinacijom za bicikliranje.

 

Najbolje vrijeme za odlazak: ožujak do lipnja ili rujan do listopada

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More