Rapha x ALL IN Racing – ograničeno izdanje čarapa u duginim bojama

U znak podrške danu #RainbowLaces u srijedu, 8. prosinca/decembra, Rapha i ALL IN Racing proizveli su ograničeno izdanje "Rainbow" čarapa kako bi biciklistima pomogli da odigraju svoju ulogu i "učine sport igrom za sve".

ALL IN racing nova je inicijativa unutar natjecateljskog biciklizma koja ima za cilj pomoći da sport postane aktivniji i inkluzivniji za LGBTQ+ osobe.
 


Stonewallova kampanja #RainbowLaces održava se svake godine u prosincu i ima dosljedan angažman u nogometu u Ujedinjenom Kraljevstvu, uz podršku Premier lige. Do danas nisu bilo posebno involvirani u sportovima izdržljivosti.

Clanfield Cross

ALL IN racing i Rapha odvode #RainbowLaces kampanju na Clanfield ciklokross događaj koji se održava u subotu 11. prosinca/decembra. Fokusirajući se na muške i ženske Elitne UCI utrke, ALL IN racing i Rapha osiguravaju besplatan par Rainbow čarapa svima koji se utrkuju i koji žele pokazati podršku uključivanju LGBTQ+ osoba u sport.

Rapha napominje da… "Cilj je pokazati da saveznici i glasovi podrške već postoje unutar natjecateljske zajednice, sa profesionalcima, timovima i pojedincima koji pokazuju podršku nedovoljno zastupljenim zajednicama".

Timovi uključujući Montezumu, Spectru i Tekkerz već su potvrđeni da sudjeluju. Svatka osoba koja se natječe na Clanfield Cross događaju može zatražiti čarape putem web stranice ALL IN Racing web stranice.

Osim aktivacije na Clanfield Cross događaju, postoji 120 pari čarapa koje će biti i javno dostupne za prodaju. Mogu se kupiti putem ALL IN Racing web stranice i prodavat će se za 10 funti. U inozemstvo dostava putem brze pošte dostupna je na zahtjev.

Zwift vožnja

Kako bi obilježili službeni dan #RainbowLaces, u srijedu, 8. prosinca/decembra u 18:30h, Josh Jones iz ALL IN Racinga biti će domaćin otvorene Zwift vožnje gdje će s novinarom Mylesom Warwoodom razgovarati o ovoj inicijativi.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More