Trek predstavio dresove za 2019

© Trek Segafredo
© Trek Segafredo

John Degenkolb, Jasper Stuyven i Lizzie Deignan danas su u Londonu bili u ulozi modela kako bi javnosti predstvavili nove dresove ekipe Trek Segafredo, koje je izradio Santini. Muška ekipa ostaje u prepoznatljivim crveno-crnim bojama, dok će ženska momčad biti prepoznatljiva po plavim dresovima.

„Opremljivanje timova i podrška natjecateljima, kako na treningu tako i na utrkama, slušanje njihovih potreba i dizajniranje dresova po njihovoj mjeri oduvijek je bila primarna zadaća za Santini,“ rekla je Monica Santini, CEO talijanske kompanije. „Ponosni smo što je naša suradnja s Trek Segafredom dobila dimenziju više, budući da od 2019. opremamo i njihov ženski biciklistički tim.“

„Jednostavno obožavam nove dresove. Retro stil je čudesan, jedva čekam da počne nova sezona da nastupim u njemu. 2019 požuri se,“ objavio je Degenkolb na timskim stranicama.

„Jako sam uzbuđena zbog novih dresova, jedva čekam početak priprema da ih isprobam na treningu. Trek i Santini su obavili sjajan posao dizajnirajući ih da budu funkcionalni i stilistički,“ navela je Deignan.

Santini će također momčad opskrbiti sa žutom fluorescentnom opremom koja će povećati sigurnost vozača tijekom treninga na prometnim dionicama.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More