Aqua Blue Sport prezentirao timski bicikl za 2018. sezonu

Irski UCI pro kontinentalni tim, Aqua Blue Sport, predstavio je za sljedeću sezonu zaista revolucionaran bicikl. Radi se o 3T Strada biciklu koji pored svog unikatnog aero dizajna privlači pažnju zbog činjenice da naprijed raspolaže sa samo jednim zupčanikom.

3T je opremljen sa SRAM Force 1 grupom, ima mogućnost širih guma (do 28mm) i hidraulične kočnice i po svemu navedenom biti će pravo osvježenje od siječnja kada ga ekipa planira prvi puta koristiti u natjecanju.

SRAM Force 1 grupa je dizajnirana da funkcionira sa jednim zupčanikom naprijed uparenim sa kasetom širokog raspona i biti će zanimljivo vidjeti za kakvu postavku će se odlučiti vozači kada se budu suočavali sa brdskim etapama koje imaju jake uspone i brze spusteve. 

Gerard Vroomen, suvlasnik 3T kompanije je pohvalio dobre rezultate Aqua Blue Sport u 2017.g kao što su pobjede na Američkom nacionalnom prvenstvu,

Tour of Austria i La Vuelti te je izjavio da će suradnja sa irskom ekipom biti nešto novo i uzbudljivo. 

Stephen Moore, generalni direktor Aqua Blue Sport ekipe, nije krio oduševljenje novom suradnjom sa SRAM-om nakon što je ekipa u 2017. sezoni vozila Ridley bicikla s Shimano opremom. 

SRAM predstavlja zlatni standard u pogonskom svijetu, poglavito u 1x prijenosima i zaista je odlično da su prepoznali uspjehe koje je Aqua Blue Sport ostvario u svojoj debitantskoj sezoni. Počašćeni smo što su izabrali nas kao tim koji će podržati u sezoni 2018 jer nije često da mlade ekipe kao što smo mi dobiju ovakvu pogonsku podršku.

Nakon što je 3T predstavio prvi cestovni ram namijenjen isključivo za 1x pogon a Aqua Blue Sport ga izabrao za svoj timski bicikl u 2018. godini znali smo odmah da želimo biti dio ovog projekta”, rekao je Jason Phillips direktor SRAM-ovog odjela za pokroviteljstvo.

U svojoj prvoj sezoni na najvišem nivou, Aqua Blue Sport je izgradio svoje ime i SRAM je oduševljen što će biti dio njihovog napretka u 2018. godini.”

Osim samih utrka, tim će također postati i online trgovac 3T Strada bicikla i ostalih 3T proizvoda na adresi www.aquabluesport.com koja će ujedno pomoći u financiranju same ekipe. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More