Crankbrothers je stigao u M-Bike Shop trgovine!

Crank Brothers je ovdje. M-Bike Shop nas nastavlja iznenađivati sa nevjerovatno dobrom ponudom, a danas nam se predstaljaju i kao zastupnici za poznat i glasoviti brend Crank Brothers.

I DA, donose nam njihove proizvode po nekim nevjerovatnim cijenama.
 


Savršenstvo” za svakoga od nas ima drugačije značenje, zbog toga smo se iz M-Bike Shop-a potrudili da za Vas obezbijedimo proizvode jednog od najtraženijih i najunikatnijih brendova. Crankbrothers je vrhunski brend biciklističkih komponenti čije performanse dokazuje osvajanje brojnih svjetskih kupova u svim kategorijama brdskog biciklizma", komentirali su iz M-Bike Shopa.
 


Crankbrothers je glavni igrač u biciklističkoj industriji gotovo 25 godina. Sve je započelo 1997. godine s Speed Lever, međutim, tek su izdavanjem svojih ikonskih Eggbeater pedala u 2001. godini postali nešto poput "biciklističkog" imena koji je nezaobilazan. Od tada su razvili jako velik asortiman proizvoda koji se kreće od alata i pumpi do pomičnih cijevi sjedišta i kotača. I, naravno, tu je nezaobilazan i opsežan asortiman ravnih i SPD pedala. S obzirom na njihov tržišni udio u pedalama, bilo je samo pitanje vremena kada će ova komapanija zakoračiti na tržište cipela, a 2020/2021. učinili su upravo i to.
 


Danas cijelokupnu Crank Brothers ponudu možete pronaći u M-Bike Shop trgovinama, od koje vas dijeli samo jedan klik na LINK.

Od svojih početaka 1997. godine, kalifornijski proizvođač MTB opreme slijedi jednostavnu filozofiju dizajna koji se temelji na preispitivanju i redizajniranju svakog proizvoda od nule. Ovakav pristup rezultira čudesno neobičnim i visoko funkcionalnim kreacijama koje poboljšavaju užitak u vožnji biciklom.
 


Ova priča još uvijek nije gotova, jer uz podršku sportaša svjetske klase, Crankbrothers i dalje razvijaju revolucionarne komponente za brdski bicikl.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More