Extreme Shop: Uskršnja akcija na Specialized Pitch i Crosstrail modele

Vjerujemo kako ste svi pomalo umorni od loših vijesti koje nas u posljednje vrijeme konstantno okružuju. Mi jesmo! Stoga, odlučili smo još jednom biti glasnik onih pozitivnih vijesti.

Ovog puta odlučili smo se za Uskršnju akciju i to na dvije fronte Treking i MTB, a donosimo Vam neke od najprodavanijih i najpoželjnijih modela današnjice: Specialized Pitch i Specialized Crosstrail.
 


Ono na što stavljamo naglasak jeste da je Specialized Crosstrail doista jedan izvrstan treking bicikl i kod nas ga možete dobiti po nekoj od najpovoljnijih cijena na današnjem tržištu. Bitno je spomenuti da Specialized Pitch model dolazi sa hidrauličnim disk kočnicama, unutarnjim vođenjem kabela, te duplim (pojačanim) felgama. Također, u mogućnosti smo da isporuku vršimo odmah sa lagera, tako da ćete izbjeći sva ona nepotrebna čekanja, a i dostava je besplatna. Zar trebate nešto više?

Specialized Crosstrail


Kada smo po prvi put ugledali Specialized Crosstrail bicikl razumjeli smo da je to "savršen primjer jednog svestranog bicikla" i to mišljenje imamo i dan danas. Sa savršenom ravnotežom kvalitetnih komponenti, prednjom suspenzijom, gumama sposobnim za vožnju po više terena i ono što je najbitnije s prihvatljivom cijenom, taj je model bio idealan sve one koji ulaze u svijet biciklizma, kao i za one etablirane vozače koji koriste bicikl kao višenamjenski alat.

Je li se to promijenilo do danas? Zasigurno ne.

Preko cijelog asortimana, Crosstrail dolazi u opciji s mehaničkim ili hidrauličkim disk kočnicama i prednjim ovjesom, sa udobnim gumama i širokim prijenosom brzina koji pružaju dovoljnu podršku bez obzira na teren.

Cijene kreću u rasponu od nevjerovatnih 2.799,00 kn za one modele sa mehaničkim disk kočnicama, sve do 3.999,00 kn, sa biciklom koji uključuje hidraulične disk kočnice, prednju suspenziju sa Brain tehnologijom i još mnogo toga.

Zavirite u kompletan raspon Specialized Crosstrail modela koje smo pripremili za Vas, kao "savršen primjer bicikla" – OVDJE.

Specialized Pitch


Tražite li kvalitetan bicikl koji bi vas mogao odvesti do nekih lokalnih singletrack staza? Ako je tako ne tražite dalje, Specialized Pitch će postati vaš vjerni partner za sve MTB avanture.

Prije svega, Pitch izgleda stvarno sjajno. Sa aluminijskim okvirom, izvrsnim dizajnom i provjerenom Specialized geometrijom, te sveukupnim specifikacijama jednostavno nećete vjerovati koliko ste povoljnu ponudu sklopili. Specialized Pitch je pristupačna opcija vašeg MTB iskustva i odlaska na brdske terene, posebno ako želite življu avanturu i otisnuti se na grublji teren. Ovaj bicikl nudi uzbudljivu i udobnu vožnju.

Ne možemo si svi priuštiti bacanje više tisuća kuna na bicikl da bismo vikendom jurili lokalnim brdskim stazama, razumijemo Vas. Specialized Pitch dolazi kao izvrsna ponuda za sve Vaše MTB avanture, a za Vas smo dodatno i snizili cijene, kako bismo napravili neku od najboljih ponuda današnjice. Specialized Pitch može biti Vaš već od 2.699,00 kn za bicikl sa hidrauličnim disk kočnicama, aluminijskim okvirom sa unutarnjim vođenje kabela i ojačanim felgama koje mogu podnijeti velika zlostavljanja na brdskim terenima. Na vrhu cjenovne ponude od 5.599,00 kn nalaze se Pitch Expert modeli, za sve Vas koji ste vrsni eksperti na tim divnim trailovima, a bicikl dolazi sa 1X ili 2X brzinkom konfiguracijom, hidrauličnim disk kočnicama i kompletnom Shimano grupom.

Za kompletnu ponudu Specialized Pitch modela kliknite – OVDJE.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More