Giant mtb ZLIK: Sikošek najbrži na XC Ronjgi

Viškovo, Riječko zaleđe i peta utrka Giant mtb Zimske lige Istre i Kvarnera. Ovaj put, u organizaciji Team RODEO.

Siječanjsko vrijeme bilo je pogodno i organizatoru i natjecateljima koji su uživali u suncu i blatnoj stazi.

Kao apsolutni pobjednik na utrci slavio je Gregor Sikošek, koji je većinom stajao na najvišem mjestu, osim u četvrtoj utrci, u kojoj je imao defekt. Ovaj put najbliži mu je bio mladi Giacomo Chiumeneti, koji je imao manje od tri sekunde zaostatka. Treći je bio Alen Tomašev, koji je pobijedio u kategoriji do 30 godina.

Redoslijed po kategorijama

U13 – usamljeni vozač u kategoriji bio je Erik Vorkapić (BK Grobnik)

U15 – pobjedu je slavio Antonio Ban (BK Rijeka), koji je iza sebe ostavio Irneja Mijatovićaa, dok je treći bio Sandro Hrabar (oba iz domaćeg kluba BBK Team RODEO)

U17 – drugo mjesto u apsolutnom poretku i pobjednik u kategoriji kadeta bio Giacomo Chiumeneti (Velociraptors), na drugom mjestu je rangiran Fran Miholjević (BK Rijeka), dok je treće mjesto zauzeo Filip Škopić.

U19 – prva tri vozača bili su Lovro Matek (BK Zadar), Tomas Cudiz (Velociraptors) i Marin Jotanović (BK Rijeka)

U30 – utrku je pobjedio Alen Tomašev (BK Crikvenica) ispred Diega Žužića i Eugenoa Klarića (BK Poreč).

U40 – u najžešćoj kategoriji, pobjeda je otišla u ruke Gregor Sikošek ispred svog klupskog kolege Rok Golob (oba iz JB Team), dok je treći bio Janez Dejak (Energijateam.com)

U50 – Prvo mjesto otišlo je za Jože Vesel (KD Papež Podgorje), na drugom mjestu je Ante Perica (BBK Team RODEO), dok je treći Goran Zidarić (BK Buzet).

50+ – među starijim natjecateljima najbrži je bio Giancarlo Milocco (Collio Bike Team) ispred Denisa Udovića (BBK Team RODEO) i Ćire Gomojića (BK MTB Istra Pazin)

Djevojke do 30 godina – pobijeda ide za Doroteo Čargonja (BK Rijeka)

Djevojke 30+ – Najbrža među damama bila je Fiorella Botter (ASD Team Velociraptors), koja je iza sebe ostavila Rominu Marušić i Barbaru Kuhar.

UKUPNI REZULTATI

Fotogaleriju možete pronći na Facebook profilu Team RODEO.

Sljedeća utrka Giant MTB Zimske lige Istre i Kvarnera bit će organizirana 4. veljače u organizaciji BK Buzet.

Izvor: MTB.si

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More