HBS proglašava najbolje bicikliste u 2018. sezoni

Hrvatski Biciklistički Savez na svojoj službenoj stranici objavio je da će održati proglašenje najboljih biciklista u 2018 sezoni. Proglašenje će se održati u u Zagrebu 01.03. 2019. u prostorijama Kraša, Ravnice 48; sa početkom u 16 sati.

Pa tako doznajemo da je najbolja cestovna elite/U23 biciklistica za 2018. Maja Perinović (Top Girls Fassa Bortolo), dok je u muškoj elite kategoriji najbolje vozio Viktor Potočki (Ljubljana Gusto Xaurum). Biciklist 2018. godine je Marin Ranteš (BK Asi), dok je najboljim klubom proglašen BK Rijeka.

Najbolji cestovni biciklisti u 2018. godini OVDJE
 


Kod MTB-a podjela je vršena u tri discipline i to: XC, DH i Enduro. Pa krenimo redom, u XC diciplini za najbolju elite biciklisticu proglašena je Gorana Težak (KBBXS Adrenalina), dok je kod muškaraca zvanje najboljeg XC vozača pripalo Matija Meštrić (BK Maraton).

U najekstremnijoj DH disciplini apsolutni pobjednik je BK TNT – Pazin, gdje imamo najboljeg DH Juniora  i Elite biciklistu za 2018. sezonu, oba iz istoimenog kluba. Noa Radolović (BK TNT Pazin) je najbolji Junior, dok je Ivan Bašić (BK TNT Pazin) najbolji elite DH natjecatelj.

U sve popularnijoj Enduro disciplini titulu najbolje MTB Enduro elite biciklistice za 2018. odnijela je Gorana Težak (KBBXS Adrenalina), dok je najbolji MTB Enduro elite biciklist Frano Liović (BK TNT Pazin). Najboljim MTB Enduro klubom za 2018. proglašen je BK Opušteno.

Bitno je spomenuti da je tutila najbolje MTB utrke u 2018. sezoni pripala DH Lošinj – World Cup, a posebno priznanje dobila je utrka XCO Samobor – 25 godina utrke.

Najbolji MTB biciklisti u 2018. godini OVDJE.

Nadalje, održati će se i proglašenje najboljih vozača za cestovni Kup Hrvatske, a kompletan spisak možete preuzeti OVDJE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More