Model Revolt prvi put se na tržištu pojavio 2018. godine kao spoj TCX ciklokros i Defy cestovnog modela.
Chisel glasi za brzi XC bicikl, koji teži vrlo malo i cjenovno je jako pristupačan. Što više možete tražiti od brdskog bicikla?
S novim Specialized S-Works Tarmac SL7, ova tvrtka s novim cestovnim biciklom govori vam da sve možete imati.
Orbea je upravo predstavio nadograđenu vreziju svog vodećeg brdskog bicikla, Orbea Oiz 2021 a mi vam donosimo prve dojmove.
Trek Madone jedan je od vjerojatno najpoželjnijih cestovnih bicikli na tržištu. Ovaj bicikl visoke klase, koji je ime dobio po usponu Col de la Madone u Francuskoj, prvi je put predstavljen 2003 godine.
Bianchi - najprestižnija marka bicikla na svijetu od sada je dostupna i u svim M-Bike Shop trgovinama.
Novi Specialized Epic 2021. nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iz godine u godinu brend nastavlja iznenađivati biciklističku scenu, a u ovom izdanju Epica za 2021 godinu imamo i više nego zapažene novitete.
Nismo ga još uvijek vozili, ali s obzirom na sve informacije koje kruže društvenim mrežama o novom Trek Emonda, zaključili smo da će i naši čitatelji voljeti dodatne informacije o novoj Emondi.
Specialized baš i nije bio tajan i krio da rade na svom novom Demo DH biciklu sa miješanom veličinom kotača.
Stranica 1 od 12

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.