Orbea je predstavila svoj novi Oiz, za koji brend kaže da je 'napravljen da leti'.
Sustav suspenzije Future Shock dolazi sa zanemarivo većom težinom, zadržavajući odziv krutog okvira i donnosi najudobniju vožnju ikada.
Bianchi je ponovno pokrenuo svoj koncept Reparto Corse, od nule, nadilazeći koncept aerobicikla, predstavljajući ono što nazivaju, "prvi Hyperbike": Oltre RC.
Scott je iskoristio Lago d'Iseo kako prezentirao svoj novi Scott Foil RC 2023, isti onaj koji će vozači Team DSM-a prvi put koristiti na Tour de Franceu.
Može li aluminij konačno biti konkurent karbonu? Iz Specializeda kažu kako je novi Allez Sprint "najbrži aluminijski cestovni bicikl ikada napravljen."
Giant je predstavio potpuno novi Trance X E+, svestran i prilagodljiv E-MTB koji je dizajniran da proširi sposobnosti vozača na širokom rasponu terena.
Početkom 2021. predstavljena je najnovija generacija Specialized Turbo Levo, jednog od referentnih električnih brdskih bicikala koji sada dolazi u tri nove, ekonomičnije verzije s početnom cijenom od 6000 eura.
Samo nas nekoliko tjedana dijeli do kraja 2021. godine, a u tekstu niže donosimo vrlo konkretan i subjektivan odabir XCO bicikala koji su obilježili 2021 sezonu.
Giant, svjetski lider u biciklističkoj tehnologiji, predstavio je potpuno novi Trance Advanced Pro 29 koji sadrži potpuno izmijenjeni kompozitni set okvira koji ima podesivu geometriju okvira i ažurirani Maestro sustav ovjesa.
Stranica 1 od 14

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.