Bianchi - najprestižnija marka bicikla na svijetu od sada je dostupna i u svim M-Bike Shop trgovinama.
Novi Specialized Epic 2021. nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iz godine u godinu brend nastavlja iznenađivati biciklističku scenu, a u ovom izdanju Epica za 2021 godinu imamo i više nego zapažene novitete.
Nismo ga još uvijek vozili, ali s obzirom na sve informacije koje kruže društvenim mrežama o novom Trek Emonda, zaključili smo da će i naši čitatelji voljeti dodatne informacije o novoj Emondi.
Specialized baš i nije bio tajan i krio da rade na svom novom Demo DH biciklu sa miješanom veličinom kotača.
Cannondale na svom novom XC modelu Scalpel izoštrava svoju sposobnost za igre po singletrack stazama s progresivnijom geometrijom.
U posljednje vrijeme Specialized je izuzetno aktivan sa predstavljanjem novih modela, tako su nedugo nakon što su obradovali sve ljubitelje gravela i predstavili novi Diverge bicikl jučer predstavili i novi fitness bicikl Turbo Vado SL.
Specialized je upravo objavio najnovije izdanje svoje Turbo e-bike linije, te predstavio ultra-lagani fitness i transport bicikl: Turbo Vado SL.
Ako tražite bicikl koji će zadovoljiti sve vaše potrebe na XC stazi, bicikl koji je brz upravo onoliko koliko vi to želite i izvrsne upravljivosti te velikog samopouzdanja, na pravom ste mjestu.
Specialized je s velikim uzbuđenjem predstavio potpuno novi Diverge. Kako kažu to je "Više je od najsposobnijeg bicikla ikad, to je ultimativno vozilo za bijeg. Želite pobjeći iz grupe i odjuriti za pobjedu, pobjeći od svakodnevne rutine, pobjeći sa starih cesta i monotonih vožnji, potreban Vam je novi Diverge".
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.