Jelena Erić potpisala za tim Ale-Cipollini

Ale-Cipollini potvrdio je potpisivanje ugovora sa Srbijanskom biciklisticom Jelenom Erić. Erićeva ulazi u novu momčad nakon što je provela jednu godinu u "Cylance Pro Cycling" timu.

Jelena Erić ima samo 22 godine i spremna je za svoju 5. sezonu kao Elite vozačica. Od njenih uspjeha u 2018. godine bitno je napomenuti da je potvrdila oba Nacionalna naslova, osvojivši ih treći put zaredom. Njezini najvažniji međunarodni rezultati ove su godine su prvih deset pozicija u trkama poput Tour of Guangxi, Grand Prix de Dottignies i Tour of Zhoushan Island. Također, tu je i 4. mjesto u klasifikacijama mladih na "Tour Herald Sun" i 14. mjesto na "Drentse 8 van Westerveldu". Jelena Erić je četvrta nova vozačica koja je potpisala ugovor sa Alè – Cipollini za 2019 godinu, nakon Diana Peñuela (Kolumbija), Nadia Quagliotto (Italija) i Eri Yonamine (Japan).
 


"Želim se zahvaliti Ale-Cipollini na ovoj za mene važnoj prilici. Pridružila sam se jednom od najkonkurentnijih Timova na svijetu, te se nadam da ću dati svoj doprinos", izjavila je mlada srbijanska biciklistica.

Menadžer tima Ale-Cipollini, Fortunato Lacquaniti pozdravila je dolazak mlade biciklistkinje. "Jelena je sportašica koja može poboljšati svoje kvalitete, sigurni smo da će timu pružiti važnu podrški i ostaviti svoj utjecaj", komentirao je.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More